Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát nem nagyon
Én a vinyókérdést korábban úgy oldottam meg az előző házamnál, hogy az 5.25-ös helyek egyikében keresztben felfeszítettem két erős gumiból ilyen gumi-gerendákat, olyat ami a melegre nem volt kicsit sem érzékeny, és arra felfektettem a vinyót szépen! Még a seek-elést sem lehetett hallani, de egy dekányira sem! A raidmax házban persze ezt nem csinálhatom meg az elöl levegőt benyomató 12-es miatt, hiába ír hülyeségeket a hőfokmérő, a Samsung HD321KJ-t igenis illik levegőztetni. De már gondolkodom egy másikfajta felfogatáson a 3.5-ös helyen, tápcsere szétszedéskor megnézegetem kicsit jobban... Függőlegesen álló, gumikkal a levegőbe felfogatott vinyó az elképzelésem, a 12-es levegőjének pontosan az útjában. -
törölt tag
Szia! Ez a hangerő dolog teljesen relatív, van aki azt mondja rá, hogy nem hangos, vagy alig zavarja. Én annyira rettenetesnek találtam, hogy azonnal száműztem azt a 8 centist, akármit csináltam vele, mindenhogy idegesítő volt. Nekem mondjuk Sagitta-m van, de majdnem tuti vagyok benne hogy a belseje ugyanaz. Betettem helyette egy másik 8 centist, amit eleve 5V-on küldtem egy molex tápcsatiról, hagos volt az is, aztán elé tettem még egy Zalman rendszerhűtő-ellenállást, de úgy meg a mormogás zavart amit a plexi oldallap átvett
Kicsit kín amilyen füleim vannak... A gyári ventiket is mind kikapkodtam mert enyhe "fortyogó" hangot adtak, és 12 centis Zalman-okra cseréltem, szilikonbakokra függesztve csavar helyett, alaplapra eleve 5V-ra leszabályozó ellenállással kötve, és lapról még tovább leszabályozva! Még azt nem tudom, hogy a vinyó rezonanciát mivel csillapítsam, esetleg ha valakinek lenne ötlete, azt szivesen venném
A tápomat a hónap elején cserélem, mert most meg attól őrülök meg. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- BMW topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- PR-Telecom
- talmida: Változások 2. rész
- Androidos tablet topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 5060 Ti 16GB // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én a vinyókérdést korábban úgy oldottam meg az előző házamnál, hogy az 5.25-ös helyek egyikében keresztben felfeszítettem két erős gumiból ilyen gumi-gerendákat, olyat ami a melegre nem volt kicsit sem érzékeny, és arra felfektettem a vinyót szépen! Még a seek-elést sem lehetett hallani, de egy dekányira sem! A raidmax házban persze ezt nem csinálhatom meg az elöl levegőt benyomató 12-es miatt, hiába ír hülyeségeket a hőfokmérő, a Samsung HD321KJ-t igenis illik levegőztetni. De már gondolkodom egy másikfajta felfogatáson a 3.5-ös helyen, tápcsere szétszedéskor megnézegetem kicsit jobban... Függőlegesen álló, gumikkal a levegőbe felfogatott vinyó az elképzelésem, a 12-es levegőjének pontosan az útjában.
Kicsit kín amilyen füleim vannak... A gyári ventiket is mind kikapkodtam mert enyhe "fortyogó" hangot adtak, és 12 centis Zalman-okra cseréltem, szilikonbakokra függesztve csavar helyett, alaplapra eleve 5V-ra leszabályozó ellenállással kötve, és lapról még tovább leszabályozva! Még azt nem tudom, hogy a vinyó rezonanciát mivel csillapítsam, esetleg ha valakinek lenne ötlete, azt szivesen venném