- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Tegnap nekem is meglett az áhított smileodon házam és kb két órája szereltem be a gépem.
Meg vagyok elégedve vele nagyon, ennyi pénzért egyszerűen ennél nincs jobb ház.Arra számítottam hogy cska 2 ventit adnak hozzá de az összes ventihelyben van alapból, amik látszanak azok kék led-es ventik(összesen 1x120mm,4x80mm). Ez a szellőzőcsatorna kialakítás szerintem nem valami jó... a procihűtő előtt van egy kiszívó venti, mellette még1 a hátlapon így két irányból szívja el a levegőt a ház.. hát ne mtudom...
Annyit változtatnék amúgy a házon h a hátsó ventit 120as-ra cserélném a tervezők helyében, egyébként nagyon jó minden szempontból.
Egy apró kellemetlenségem volt vele: az ajtó alul nem csukódik teljesen, kicsit eláll a háztól ami nem vészes ugyan de ezt nem vártam volna
Jah a ventik viszont nem olyan halkak mint vártam, elég decens hangja van így azért a háznak.. éjjel így nem hagynám fennt a gépet tölteni miközben alszom..
Tényleg nem tudja vlaaki hogy hogy tudnám lejebbvenni a ventik fordulatszámát? Sajna csak 4tűs molex-ek útján kaphatnak áramot, 3 tűs csati jobb lett volna sztem...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- Bomba ár! Terra 1547Q - Core i5-3G I 4GB I 250GB I 15,6" HD+ I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest