Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Aktív témák
-
hungeek
senior tag
okos ember nem teszi RAID0-ban összefűzött winyókra a rendszerét (nem bántásként :) ).
Kell egy winyó amiről megy a rendszer, így kisebb a kockázata az ehhez hasonló eseteknek, és többi winyó mehet raidben
szerintem a rendszernél a mirrorozás is felesleges lehetséges hibaforrás.... -
Edem
senior tag
válasz
hogyishívnak?
üzenetére
Bocs, hülye vagyok, az a régi lapom volt. Most már Abit SA6R van (vagy valami nagyon hasonló.)
-
Tiltus
tag
ÍRTD=írd!!! :DD
-
Manta
tag
Most épp egy szétesett mirrorban volt a raid, adatvesztést leszarom, csak miért nem indul az XP, amikor eddig igen? Ennek semmi értelme.
-
Manta
tag
2 egyforma 40-es IBM, csatornánkét 1-1 masterként. Tehát ez biztos jó, igazából az érdekel, hogy ez az XP hibája-e. Gyanítom, hogy igen, de én nem találtam rá ésszerű magyarázatot.
Egyébként nem gurultam be, de érdekes módon ilyenkor mindig több lesz a hozzászólások száma... -
Manta
tag
Használtam RAID 0 és RAID 1-ben is, sok bajom volt már vele, de ez a hiba csak most jött elő.
-
Tiltus
tag
Mennyi vinnyód van és hogy csatlakoztattad az alaplapra????
-
Manta
tag
Köszönöm a segítőkészséget és a sok hozzáértő megnyilvánulást!

-
Manta
tag
Üdv!
Egyik reggel nem indult az XP, megállt a windows indítása képernyőnyél, onnantól kezdve úgy indult (most is), hogy tölti az XP-t, majd miután befejezte, fekete kép. Érdekes módon ráéreztem, hogy hol lehet a baj, letiltottam a raid csatornákat, most bootol az XP, viszont nem férek hozzá sok adatomhoz. Mitől lehet ez? Gyógymód?
Aktív témák
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kutya topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- Új, bontatlan Kingston Fury Beast 16GB DDR5 5600MHz CL40 RGB XMP White - 2 év bolti gari! -
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi