- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sszever
őstag
Ha komolyabb raid vezérlő kártyát használsz, akkor oly mindegy, mert saját processzora végzi a számolást.
Ha alaplapi, akkor sem lesz különbség, mert nem igazán terheli meg a procit. (tesztekben volt olvasható anno, hogy a sima P4.eseknél 1-2%-al terhelgette, s ez bizony nem sok...) Legalábbis észre nem fogod venni! -
sszever
őstag
-
sszever
őstag
93 darab MB-s file kitömörítése (RAR) 1 darab 4,5 gigásra:
- 300 gigás, 16 MB-os Maxtor vinyóval (forrás és cél is ua. a megjhajtón) 3 perc 15 mp
- 2 darab 36 gigás raptor, RAID0-ba kötve (ICH7R alaplapi), (forrás és cél ua a meghajtón, illetve a rendszer is ezen van) 1 perc 9 mp...
Azért ez szerintem már nem olyan rossz....
-
-
sszever
őstag
Tisztában vagyok, hogy nem az alaplapi RAID vezérlő a legjobb, de jelenleg nem áll más rendelkezésre.
A két vezérlő közül melyik a jobb / megbízhatóbb RAIÍDÍ 0-ra?
1, Intel ICH7R
2, Sil 3132
Előre is köszi -
sszever
őstag
Oprendszert Sata0-ra telepítve mekkora sebességnövekedést lehet elérni? Megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tudtam, otthonra nem csináltam még raidet, szerverekben pedig ilyen chipeket nem találsz