Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tive92
csendes tag
Hello!
Van egy 500Gb os WD merevlemezem 7200RPM 32Mb es vettem meg egy ilyet hozza. RAID 0 -ba szeretnem oket fuzni. A kerdesem az lenne, hogy a regi merevlemezem melle be lehet kotni formazas nelkul a masikat?
-
tive92
csendes tag
Akkor megmentettel egy totalis penzkidobastol.
Akkor marad 1 darab SATAII SSD, nincs akkora veszteseg, foleg, hogy mar vezerlot sem kell vennem, az alaplapi SATA1 meg mar 150mbps. Igaz az SSD 250mbps, de meg mindig nagyobb h*lyeseg az elobbi otletem.Koszonom valaszod.
-
tive92
csendes tag
Ah, nem tudom mar szerkeszteni (ha valaki tud ilyesmit, tegye az elozo hozzaszolasomhoz).
Mondjuk az SSD-k amiket kineztem, azoknak a maximalis sebesseguk 150MBps, azaz a SATA I maximalis sebessege, az irasi sebesseg pedig 90MBps, ami az jelenti, hogy talan nem ront rajtuk sokat a PCI 133MBps -os sebessege. Az SSD-k RAID 0 -ban lennenek. Nem csak 2 darab adattarolot lehet RAID 0-aba kotni, hanem 2,4,8 darabot is. Dehat szerintem ugyse fogom megallni, hogy ne probaljam meg ezt, majd irok, miutan sikerult.
-
tive92
csendes tag
válasz
Enclave
üzenetére
Akkor az otlet uszott. A 8 portossal a gond meg az, hogy mindegyik csak egyetlen PCI foglalatra kerul. 8 darab 8Gb -os SSD -re gondoltam, hogy megnezem mit tudnak, dehat penzt ennyire feleselegesen mar tenyleg nem dobok ki, bar alapbol 8 darab SSD mar annak szamit, foleg, hogy azok arabol mar tudnek venni egy sokkal nagyobb kapacitasut, na de mindegy, utanna nezek ezeknek a 8 portosaknak, kosz a valaszt.
-
tive92
csendes tag
Valaki tudna nekem segiteni? Egy orultsegre fenem a fogam. Olyamit szeretnek csinalni, hogy Socket 478 -as regi alaplapra szeretnek 4 darab egyforma Delock RAID vezerlot tenni, es mindegyikre 2-2 SSD -t, azaz 8-at. Ugy tudom minel tobb SSD vagy HDD van RAID -ben, annal utosebb, csak azt nem tudom, hogy igy kulon PCI foglalatokban levo vezerlokkel is mukodik-e? Elore is koszonom a valaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- EAFC 26
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest