- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsikiRoli
tag
Rendben, köszönöm.
összekötöm.
-
CsikiRoli
tag
válasz
HUfantom
üzenetére
A "rossz" seagate csak van a szekrényen egyenlőre. Szóval azért megérné berakni?
A gépen nem lenne semmi fontos, ha az egyik elromlik és összeomlik a rendszer, akkor csak fogom és újratelepítem a rendszert, a rossz HDD-t kivéve. De ez nem probléma. Ha akármennyivel is gyorsabb lesz pl a játék betöltésének ideje, akkor már megéri. -
CsikiRoli
tag
Üdvözletem!
Lenne egy WD Scorpio Black 320 Gb 8Mb cache Wichester kitűnő(100/100) állpotban.
És egy Seagate ST9320328CS(100/97) Felpörgési hibája van.
De eddíg még nem tálkoztam a hátulütőjével.
A második winchester már lassab az elsőnél, ezt gondolom mindenki látja. Megérné a kettőt RAID 0-ba kötni a sebességnövekedés érdekében?
Windows lenne rajta, és játszanék is komolyan. Megéri vajon, vagy nem lesz miatta sebességnövekedés?ui.: Most Wd-n van a rendszer(elég lassú az indulás, és a felállás)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 9100 PRO 1TB (hibás)
- Intel D3-S4520 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5300 TBW - Eladó!
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új - Eladó!
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest