Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
thoger
csendes tag
Sziasztok, ide dobom be a kérdésem, másik alternatíva a linux csoport lett volna...
Debian server alatt szeretnék szoftveres raid1-et kialakítani két egyforma méretű partícióból.
2db HDD-vel rendelkezem: 4TB és 6TB
Itt jön be a képbe, hogy megtartandó adataim vannak a 6TB lemezen!!! (ez kicsit kevesebb mint 4TB)fdiskel elkészítettem a 4TB lemezre egy Linux auto detect partíciót, de itt meg is álltam ugyanis úgy szeretném létrehozni a RAID1-gyet, hogy az adataim megmaradjanak. Van rá lehetőség? Hogyan járjak el? Gondolom fdisk-re és mdadm-re van szükség. Valaki irányba állítana?
(szerk.: Tehát a végcél egy RAID1 4TB méretű tömb, és egy 2TB méretű "maradék" partíció) Ha megértem a folyamat menetét, később egy 2TB lemez beiktatásával, a maradék partíciót is raidbe vághatnám úgy hogy már vannak rajta adatok...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)