Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
válasz
Jester01
üzenetére
Hát nem is tudom
Ha van olyan bóvli a RAID vezérlő, hogy magával viszi a vinyót akkor az elég komolytalan. (gondoljunk csak bele: RAID1 a biztonságért....és pont a vezérlő miatt veszne minden ? ) Szerencsére még csak nem is ismerek ilyen esetet, úgyhogy nyugodt vagyok.
A tuszkolás alatt arra gondoltam, hogy szerintem csak akkor ír a másik vezérlő a tükrözött vinyóra, miután az elsőn végbement a módosítás. Az igaz, hogy külön buszon vannak,de az adatok így kétszer is megjárják az alaplapot. +2*2x (n-szer)
Mivel plusz egy vezérlőröl beszélünk,ezért kizártnak tartom, hogy ne használna ugyan annyi CPU-t, mintha csak egymagában lenne.
Hardveres RAID esetében meg ugyanúgy visszaküldi az adatokat a PCI buszon át a másik vezérlőbe, úgyhogy akkor is kétszeres a terhelés. +CPU terhelés.
SZVSZ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ha van olyan bóvli a RAID vezérlő, hogy magával viszi a vinyót akkor az elég komolytalan. (gondoljunk csak bele: RAID1 a biztonságért....és pont a vezérlő miatt veszne minden ? ) Szerencsére még csak nem is ismerek ilyen esetet, úgyhogy nyugodt vagyok.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)