- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
HUfantom #8092 üzenetére
pont azért akarok építeni, mert a proliantban se port, se hely nincs több hdd-nek, minimálisan több pénzért meg lehet csinálni egy szintén alacsony fogyasztású rendszert, ahol ezek adottak, csak azt ugye nekem kell összerakni, de nem is ez a lényeg.
az unraid a bővítési szabadság miatt szimpatikusabb. van itthon két 500 gigás hdd-m, amiket jó lenne belepattintatni a tömbbe, erre a másik két esetben nincs lehetőségem, és azért mégis tárhely. ugyanakkor az asszimetrikus írás miatt a paritás meghajtó hamarabb elhasználódik, de a többi lemezen meg ugyanakkor kisebb a terhelés nagy általánosságban.
mindenesetre most még inkább elbizonytalanodtam.
az oprendszer biztos, hogy valami direkt erre a célra fejlesztett cucc lesz, OMV vagy FreeNAS, pendrive-on vagy cf kártyán szeretném tartani az oprendszert (ezek vannak itthon elfekvőben), úgyhogy akkor szétnézek még ezeknél is, aztán átgondolom a dolgot. windowst nem akarok, linuxra nulláról építkezni megint nincs értelme, ha ingyen van kész megoldás.
egy raid 5 tömbhöz tudok később egyszerűen hozzáadni lemezeket (feltételezve, hogy ugyanakkor méretű persze)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Parfüm topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest