Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HalasKYO #7069 üzenetére
Hát igen 6*2nél
nem mindegy hogy 10 vagy 6ot tudsz használni...Mondjuk én így a pici emberként el nem tudom képzelni hova kell 10TB filmnek ?
Torrent vagy fizetős FTP szervert üzemeltetsz otthon ?URE + RAID 5 nél sajnos elszállhat az egész...
Persze a RAID 5 ha nem jön fel a jelenség akkor menni fog.Viszont kellene egy nagy és biztonságos raid amire a családi képetk zene illetve sok film kerülne.
Én mikor a sajátomat építettem 4*1.5TB winyobol akkor RAID 10 lett, és 3TB helyem van amire rá merek tenni minden fontosat.De mondjuk lehet külön külön is winyok. Hálozat általában lassabb........
JBOD nemjó
RAID 10 az kevés helyet hagy
RAID 6 nál mondjuk nagyságrendel kisebb az URE esélye de ugye ha ott nincs saját memje a raidkártyának akkor meghalsz olyan lassan ír...Egy olyan raid kártya meg majdnem többe kerül mint a 6 winyo.......
Raid-nek csak akkor van vége ha a raid vezérlőnek kampó ?Vagy mitől eshet szét ?
Leugrik a kábel...
Áramszünet !!!!!!!
Alaplap/kártya halála
Írás közben resetelsz... -
liksoft
nagyúr
válasz
HalasKYO #7069 üzenetére
A biztonsági kritériumaidnak csak az egy drive egy logikai meghajtó jöhet szóba. Ezekből soft tükröt tudsz összeállítani, így gyakorlatilag 2 drive 1 logikai meghajtó lesz. Ebben az esetben tudod szegmensenként is, és a tükör különböző darabjait is külön-külön gond nélkül kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest