- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
El Kebir #6181 üzenetére
De, tőled tanultam.
rup1u5 #6180:
OS az nekem most is ssd-n van. Én 3 db olyan vinyóból szerettem volna raid-et alkotni, ami még a tiednél is idősebb pár évvel. Lebeszéltek róla, h egy mai példány van olyan gyors, mint a régiek hárman együtt.Amúgy az ahtlon 64-es korszakban volt raid 0-ám ugyanebből a samu sp1614c-ből.
És élményben semmivel sem, vagy alig nyújtott többet windows alatt, mint a single vinyó.
Ha másolni kellett (pl giga lanon keresztül, lanparty-n), akkor lehetett vele villogni, de egy ssd-vel össze se lehet hasonlítani a végeredményt. Egyszerűen nem egy ringben játszanak.
Nagyon egyszerűen el lehet magyarázni az érzést: ssd alatt szinte transzparens lesz a rendszer, csettintésre történik minden. HDD-vel SOHA nem lesz ilyen.Játék partíció alá viszont látok benne fantáziát. Egészen amíg szaré' hugyé' nem lehet venni ssd-ket, mert akkor felhalmozok majd belőle annyit, amennyin a játékok is kényelmesen elférnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest