Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
Én 2*160-at használok RAID0-ban. Mivel nekem van olyan cuccom amiért kár lenne, ezért van még egy 200-as és két 20 Gb-s vincsi biztonságinak.
Nekem ESETT MÁR SZÉT RAID 0-m. (egy boot során a vezérlő valahogy megfeledkezett RAID0-ba tenni őket <Sil 0680>)
Szerencsére ez még közvetlen a rendszer telepítése után jött elő.
Az SATA-ról pedig: egy rakás szar! Már megbántam, hogy plussz pénzt dobtam ki érte..
lassabb, több vele a gond mint az IDE-vel. Ráadásul kizárólag az átviteli rendszer változott (na jó van hot swap,meg NCQ..stb) egyébként a mechanika maradt a ''régi''
Mondjuk én nem értek egyet Liksoft-al abban, hogy 300% az esély. Én olyan 70-80%-ra tenném, hogy a két vinyó életében adatvesztés áll fenn. (persze a szóló vincsiről jóval könnyebb adatot menteni ha süllyed a hajó)
Mindenesetre szerintem sem szerencsés, hogy ennyire híreszteled a RAID0 halhatatlanságát.
-
Krix
őstag
Figyi! Semmi gond nincs a Raid 0-val, használd nyugodtan. Nagyobb az elromlás kockázata és nehezebb v. szinte lehetetlen az adatmentés: ennyi, cserébe viszont gyorsabb. Nekem nincs 400 G felesleges adatom
, ezért nem csinálok ekkora Raid 0 tömböt, sőt nálam raid 1-ben van 2 db 200 G-s vinyó. Régebben én is használtam raid 0-s tömböt. Átmeneti tárolónak tömöríteni, videót vágni otthonra tökéletes, de semmi olyat nem raktam rá amit nem szeretnék elveszteni. Modjuk erre elég 2 db 80 G-s vinyó is.
Új hozzászólás Aktív témák
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 12 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
lassabb, több vele a gond mint az IDE-vel. Ráadásul kizárólag az átviteli rendszer változott (na jó van hot swap,meg NCQ..stb) egyébként a mechanika maradt a ''régi''
, ezért nem csinálok ekkora Raid 0 tömböt, sőt nálam raid 1-ben van 2 db 200 G-s vinyó. Régebben én is használtam raid 0-s tömböt. Átmeneti tárolónak tömöríteni, videót vágni otthonra tökéletes, de semmi olyat nem raktam rá amit nem szeretnék elveszteni. Modjuk erre elég 2 db 80 G-s vinyó is.