Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- szaboi6512: Huawei E5785-22c Modem Frissítése, bin fájlból!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
Miért nem ? Ha mindkét hardver támogatja a hot plug-ot akkor elviekben menet közben lehúzhatod az egyik vincsit a RAID1vagy RAID 5 tömbön......
Más módja nem hiszem, hogy lenne egy ilyen szimulációnak.....
hiszen valamilyen hibát akarsz szimulálni,de ha minden csatlakozás és egyebek OK,akkor hogy is tudna előjönni egy szimulált hiba? Csak akkor, ha szándékosan okozod. Szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SSD-k 500gb - 1TB - 2TB
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- ÚJ! Bontatlan Gigabyte SSD 1TB
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair MP600 CORE XT 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 100/99 - 7000-5800 MBs - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Egyedi ékszerdobozka
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hiszen valamilyen hibát akarsz szimulálni,de ha minden csatlakozás és egyebek OK,akkor hogy is tudna előjönni egy szimulált hiba? Csak akkor, ha szándékosan okozod. Szerintem