Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- szaboi6512: Huawei E5785-22c Modem Frissítése, bin fájlból!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Vagy van egy olyan módszer, amikor nem is kell a floppy :
[link] -
lapa
veterán
válasz
Freddy TNT
üzenetére
én nemtom mivel bűvészkedsz, én csak a drivert szoktam felrakni. talán egyszer megnéztem amiről beszélsz, de ami ekkora nagy abban biztos sok a hiba

szóval mivel nincs rá szükségem nem erőltettem. ha gondolod megdoblak mailen a sima driverrel, azzal is műx hiba nélkül, nem kell feltelepíteni a fél univerzumot.
meg gondolom a memóriát is eszi a kis ikon, mert ha ikon van, akkor fut valami. szóval ha rám hallgatsz nem telepgeted fel. akkor megszűnik az ERROR is
. meg hátha utána jobban is hasít...
csak a tisztánlátás kedvéért: a 3112-es vezérlőkártya 10050-es drivere kicsomagolva összesen 8 fájl és 278240 bájt szóval kevesebb mint 300kb. ez nem ''DOS''-os driver, hanem windows alá(-)való. azért kell a floppy, mert amíg a windows telepítő nem kapja meg ezt a pár fájlt, nem tud beszélgetni a vinyókkal és nem is tud telepíteni rájuk. a telepítő eleje (a kék hátteres, F6-os, partícionálós) az ún. textmode vagy szöveges mód.
van lehetőség arra, hogy megszabadulj a floppyzástól és belerakd a windows cd-be ezt a pár fájlt. ezügyben javallom tanulmányozásra moonman konyhakész cuccait a http://winportal.net archívumban (sata driver integrálása vagymi).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATALAN! HP S700 2.5 SSD 1TB sata
- Western Digital 512GB(sn5000s) m.2 2280 nvme SSD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Külső 1TB HDD
- Western Digital Purple 1TB / 1000 GB HDD 3,5" WD10PURX ÚJ, 0 üzemórás eladó!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest