Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Termi16
őstag
Nos mikor a mostani vinyókkal volt raidom, akkor úgy nézett ki, hogy két ugyanolyan típusú, egymás után vásárolt samsung sata2-es 16mb caches 500gb-os vinyót tettem RAID0-ba 128kb-os stripe-al (gondolván arra, hogy rengeteget mozgatok nagy fájlokat), a sárga csatikra voltak dugva. (az egyik azt hiszem a 0.-ba, a másik az 1.-be., szal az egyik jobb szélen felül, a másik jobb szélen alul.) A név volume_1 volt, mivel a volume_0 foglalat volt, ekkor még a két 250gb-os samu vinyóm is itt volt a gépben raid0-ban. Lementettem róluk mindent és kihúztam őket.
Ezután szépen és jól ment minden sokáig.
Biosban az ahci-s cucc raid-ra állítva (integrált cuccosok menüjében a legfelső), alatta lévő cucc disabled, az onboard szintén disabled.Aztán az említett kis incidens miatt (cpu 100 fokon...) egymás után 2-3-szor csináltam cmos cleart, így széhullott a kötet.
Namost a csatikon semmit nem változtattam, minden ugyanott van. Fater gépéből betettem egy 20gb-os maxtor vinyót, idés persze. Ezért az onboardos akármit bekapcsoltam a biosban és idére tettem.
xp pro sp2 hun-t tettem fel, leformáztam a 20-as vinyót, ezután tettem rá az xp-t.
Itt az újraindítgatás közben már láttam, hogy a korábbi két státusz (member disc-non raid disc) megváltozott. (mindkettő non raid disc lett.)
Itt talán elkövettem egy jó nagy baklövést, ugyanis kikapcsoltam a raidot a a lap biosában, majd vissza. (megint az integrálós menü első soráról beszélünk)Aztán feltettem a lap cdjéről az összes drivert, beállítottam a storage managerben a raidot újra és indítottam a testdisket.
Asszem a no log-ra mentem, aztán analyse, aztán a raidos kötetre.Feltette a kérdést, hogy vista alatt létrehozott partíciót keresek-e, nyomtam egy y-t. Aztán másfél óráig nézegette a dolgokat, majd kiírta, hogy kicsinek találja a tömb területét és hogy nem talált semmit, de a tábla oké, és rákérdezett, hogy akarok-e mégegyszer próbálkozni egy deep test-el. ráböktem az igenre és most ez van 82%-on.
Viszont én úgy emlékszem, hogy amíg jó votl a raid, addig nem is volt ilyen storage managerem, vagy csak nem vettem észre.mod: ja és annó mikor feltettem, akkor semmi floppys drivert nem tettem fel. Vista64 alól raid driver a giga oldaláról, restart, raid beállítása bios alatt, aztán a raid bios betöltésekore létrehoztam a tömböt, formázás, vista telepítés és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- BestBuy topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- LED világítás a lakásban
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest