Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pentium4
senior tag
válasz
DeSanto
üzenetére
na megtörtént a dolog, dvdirókat átdugtam a ext1-2 fekete csatiba, müxenek, bár a postolásnál nem érzékeli ami keresi a raid cuccot, de első inditásnál irta hogy ext1: pioneer blabla, de többször nemirtam

sata konfigot átnyomtam raid be! save and exit
crtl+I vel behoztam a dos os felületet, kilistázta a vinyókat, kiválaszottam hogy melyikekből akarok raid et csinálni, create finish, bootot beállitottam rendszervinyó elsőhelyen, save and exit, elkezdi tölteni a vistát, és amikor bejönne a bejelntlezős rész, de még előtte amikor megy a sávba az a szar hogy tölti, csatt kékhalál 1 pillára és ujraindul a gép!!
és ezt csinálja állandóan!, most visszaállitottam ide modba igy elindult a gép, valami a raid beállitásba nem tetszik neki!!
esetleg valami tipp, mi lehet a baj??????,P4
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest