- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Elnézést, ha félreérthető volt. Nem szántam annak.
Napközben dolgozom, meg van egy gyermekem is. Így nem óhajtok és nem tudok (idő hiányában) mindent Ádámtól, Évától elmagyarázni. Ezért voltam olyan rövid.
Te egy servert szeretnél felépíteni, ahol a követelményeknek töredékét adtad meg, de meghatároztad a hardware egy részét. Mivel a követelmények nem ismertek teljesen, így több mint 20 éves számítástechnikai tapasztalatom alapján adtam az SCSI ötletet. Lehet, hogy valóban nem kell, de a töredék információk alapján nekem nem így tűnik. Valamint 16 winyót RAID5-be kötni elméletileg lehet, gyakorlatilag írás vonalán PIO sebességet is jó ha el fog érni. Viszont ezeket az információkat másoktól is meg tudhattad volna EBBEN a témában. Ezen a területen nálam van itt nagyobb gyakorlattal és tudással rendelkező szakember. Én csak a véleményemet mondtam el.
Viszont ha csak ilyen ritkán nézel rá a témára, akkor párbeszéd nehezen fog kialakulni. Vagyis csak nyögvenyelősen tudunk tanácsot adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Nintendo Switch 2
- VGA kibeszélő offtopik
- Gaming notebook topik
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest