- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
heki02
tag
Közben,én is gondoltam erre. És az alaplaphoz kapot cdről felmásoltam a sata raid vezérlő driverét egy flopyra,amit az XP be is kért telepítésekor F6 billentyűvel. Ott fel is telepítette magának, a szokásos /ez a szoftver nem ment át a winfos logo tesztelésen,biztosan telepíti/ kérdései után.

A csuda a dologban az,hogy most már ott tartok hogy telepítéskor felismerte őket. Meg is őrültem. Telepítés a raid0 tömbre./nem tudom,hogy normális-e ,amit a telepítéskor így írt ki,hogy 144gb alatta pedig külön-külön 74gb és elnevezte őket G: és H: meghajtóknak. ami kicsit fura tekintve,hogy össze vannak kapcsolva Raid0-ban/
Gondoltam jó lesz így mert amikor kijelőltem az egyiket hogy arra telepítsen,akkor miután megformázta,megformázta a másikat is. Na mondom most már f@sza.
Erre miután feltelepítette magát,és elindult, mutatja az XP a két 74Gb-os Raptort külön-külön. Meg a samsungomat /200gb 2db partició 20gb és 166gb/.
Ráadásul a C:meghajtó a samsungom 20gb-os része /ami akkor szokot lenni amikor arról indul az XP/ d:166gb-os rész g: az egyik raptor amire újonnan települt,és arról is indult az XP h: pedig a másik raptor.
Na most akkor mi is van???
Akkor hogy kezelheti külön a két raptort ha össze vannak fűzve Raid0-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel D3-S4520 1,92 TB - 2,5", SATA3, 8800 TBW - Új - Eladó!
- Intel D3-S4610 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5800 TBW - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest