Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memora
senior tag
Akkor úgy tűnik ez esetben nálam (is) van a hiba...
A játék nem a windows partícióra van telepítve, de ez sem okozott eddig soha problémát.
A texture cache-t sem tudom már large-ra átállítani újabban, mert akkor megint jön a "kockajáték"
Megpróbálkozok a radeon driver újratelepítésével (a windowst azért nincs kedvem újrarakni...)
Megkérdezhetem, hogy neked milyen beállítások alatt fut a játék? Én igyekeztem mindent a minimumra húzni a driver-ben. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem, az I/O virtualizáció semmiképp nem fog menni, mert a proci ezt hardveresen képtelen kezelni a VT-d hiányában. A GCN-es Radeon kártyákkal annyi az előnyöd a Kepler GeForce-hoz képest, hogy a PRT kiterjesztéssel még megoldható az x86 virtuális memória elérése. Ezt programból kell támogatni.
Most még mindegy, de látva a Rage problémáit, már most szükség van az új generációs GPU-k ezen fícsőrére, szóval nem sokáig lesz mindegy.
Lehet bele venni GCN-es Radeont, de az csak akkor kezeli I/O virtualizáció nélkül a virtuális memóriát, ha PRT kiterjesztésre van írva a program. Ezért érdemes több oldalról bebiztosítani magad. -
WayneGace
őstag
-
keIdor
titán
Nem sok játék nyúl bele jelenleg a HT-be, kérdés meddig szánod a konfigot. Ha 1-2 évig, akkor szerintem elég az i5-2500 is. Szerk: Kivétel a Rage, de szerintem már a BF3 is használja majd a 8 szálat. Ha tovább maradna, akkor legyen i7-2600, biztos ami biztos, viszont ez esetben 2GB-os kártyát vegyél. Radeon HD6950. Ha csak 1-2 évig lesz, akkor lehet jobban jársz egy GTX-560 Ti 1GB-al, kevesebb driver gondok miatt.
-
LLKobe
veterán
Én nV-t javasolnék... 5 éve kb. csak ATI-m volt, most szereztem egy gtx 460-at, és nagyon elégedett vagyok vele. Ahogy nézelődtem általában is kevesebb a gond az nV kártyákkal/driverekkel. Pl. az 560Ti-t nagyon dicséri mindenki.
Én nem vagyok nagy szakértő a témában, sztem tedd fel ezt a kérdést egy erre alkalmas topikban.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mindegy. A VGA számít ennél a játéknál a legkevesebbet. Erős procit és sok, gyors RAM-ot. Ezek dolgozzák fel a textúrákat. VGA-nál annyi a fontos, hogy ne legyen teljesen belépőszintű, de 60-65k-s áron már bőven jót kapsz, és legyen rajta sok VRAM. Esetleg ha gondolsz a jövőre, akkor ne K-s Core procit vegyél, mert azzal nem mindig fog menni az új generációs VGA-k x86 virtuális memória elérése, ami az ID Tech 5 motornál (meg a többi megatextúrázós játéknál) fontos lesz. Itt az Intel oldalon VT-d, míg az AMD-nél IOMMU támogatás kell.
Itt a fejlesztő leírása a patchről, és a dolgok jelenlegi állásáról. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kutya topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14S Gen 1,AMD Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB, 512 GB, MAGYAR világítós billentyűzet
- SATA, IDE (PATA) és SAS 3,5 HDD BAZÁR
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- Beugró Gamer PC - GTX 1650 4GB - 16GB RAM - I5 4590 -128GB SSD - 500GB HDD -
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest