Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Gyerekek, ez egy nagy zsák hulladék. Maga a játék egy szar csőjáték, akkora csalódás ért, hogy uhh. Szerintem a Call of Juarez: The Cartel és a DNF után max egy fokkal jobb ez. Ezt nem hogy PC-n de konzolon se játszanám, pénzt maximum Steam-en adok érte majd ha 5€ lesz.
Leírom hogy ment meg mik a hibái, csináltam képeket is a gusztustalan szar grafikájáról is. Nem vagyok grafika buzi, elsősorban a történet miatt játszom játékokkal, ezért is favorit mostanában az Assassin's Creed pl. meg ezért várom jobban a Skyrim-et, mint a BF3-at, mert van komolyabb tartalom.Kezdem: konfig adatlapon, 1920x1080, 8xAA, mást nem is lehet állítani ugye. Driver a BF3 betás 280.38. GeForce-n még tűrhetően rajzolja ki a textúrákat, csak ha gyorsan forgok akkor látszik, de nem olyan szar, mint az ATi-s videókon, annál jobb.
Nem lehet állítani Vsync-et, pedig mintha menne mert folyamatos 60fps. Viszont csíkoz mint az állat, nagyon rossz. Nem értem mi ez, hogy nincs Vsync de zavaróan csíkoz a legkisebb mozdulás után is!
A járműveknek nulla a fizikája, a környezet ocsmány, a sziklák szépek, de a beltérnél a Quake 4 esküszöm sokkal szebb volt, mindjárt jönnek is képek. A játék egy csőjáték, mész előre és lősz, nincs olyan, hogy választhatsz irányt. Előre vagy hátra. Szerettem a Fallout 3-at és az NV-t, de ez ahhoz képest egy nagy nulla. Az tetszik, hogy az ellenfelek használják a falat a támadáshoz meg ilyenek, de amúgy annyiból áll a játék, hogy mész 10m-t, két ellenség, lelövöd őket, felveszel két tárgyat, tovább mész 10m-t megint 2 ellenfél, kinyírod őket, tárgyakat felveszed, mész tovább 10m-t... és ennyi. Csőjáték.Innentől beszéljenek a képek, okádék ahogy kinéz. Legalább grafika lenne, az elvitte legalább a Crysis-t is a hátán, itt az se fog menni, mint a Crysis 2-nél.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Mobil flották
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- MIUI / HyperOS topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Battlefield 6
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Linux Mint