- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
tibcsi0407 #214 üzenetére
Játékok alatt nagyobb teljesítményt villant, a nagyobb procifogyasztás ellenére nem látom hogy ez az összfogyasztáson megmutatkozna, sőt... (neked nyilván ez a táblázat fontosabb, nekem meg ez). És akkor mellé ez a nehezebb hűtés, vajon mennyit megy turbón, ha alapból elmegy 95 fokig, és még azt kéne növelni? Nekem gyanús hogy inkább throttlingolni fog, és nem 150 fokig felkúszni. Ez egy könnyen kikerülhető banánhéj volt az AMD-nek, ha már a magasságot tartani akarták a meglévő hűtőkhöz, és látták hogy a proci vékonyabb lesz, akkor miért nem a foglalatot emelték meg kicsit, hogy laposabb procival is elérjen odáig? Pedig mellette szólt volna hogy mindegyik mag fullos, nem lebutított, és az alacsonyabb ár (már a tesztbeli 7900X, nem a 7950X).
Új hozzászólás Aktív témák
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Vallás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- E-roller topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Google Pixel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest