- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Kérdésedet légy szíves a linkelt Vista topicban tedd fel, ezt zárom.
-
Csyppa
senior tag
válasz
sosperecek18 #2 üzenetére
[L]:http://prohardver.hu/tema/windows_vista/hsz_1-50.html][link][/L]
A kiemelt zárójel nem kell
-
Jani12345
csendes tag
ok köszi
-
joi29
őstag
válasz
sosperecek18 #2 üzenetére
pedig igazán nem nehéz Windows Vista
-
sosperecek18
őstag
Kérdésed légyszíves itt tedd fel, mert itt sokkal gyorsabban tudnak neked segíteni!
[L]:http://prohardver.hu/tema/windows_vista/hsz_1-50.html][link][/L]Francért nem akar rendesen menni ez a linkelés
-
Jani12345
csendes tag
Tehát a config:
Vista Ultimate SP1
Asrock K7S8X (legfrisebb Bios, ami elvileg támogatja a Radeon 9800 seria-t)
512M Samsung 400MHZ + 512M Noname 400MHZ
120Gb Samsung vinyó+20GB Maxtor+40GB Maxtor
NEC DVD-RW
Ultra Power 370W trafó
AMD Athlon 2400+
Connect3d Radeon 9800Pro 128/128A probléma:
Telepítés után letiltja a Vista a videokártyámat. Előbb 14-es, majd 54-es hibakóddal. A következő szöveggel:
A hardver hibát jelzett ezért a Windows leállította.
Magyarul nem tudom használni a 3D gyorsítást. Szal semmi játék vagy ilyesmi nem is indul be.
Nos. Feltettem hozzá gyári XP-s driver-t, azzal nem működött. Utána letöltöttem hozzá az ATI honlapjáról a legfrisebb Vista drivert. Az feltelepült, de indulásnál kidob egy hiba üzenetet, ami valahogy így szól:
Nincsen megfelelően telepítve az ATI Videokártya, a driver ne m tudja megfelelően használni.
És továbbra is le van tiltva a kártya. Eszközkezelőben ha rámegyek a tulajdonságaira, kiírja hogy Ismeretlen kártya, de a nevét odaírja: RADEON 9800.
Ami érdekes hogy a ATI Driver, sem tudta meg mondani a kártya tipusát, csak valami hibakódot nyomott be oda. (mellékelni tudom a telepítési naplót ha segít)
Próbáltam: eszköz letiltása, illesztő program újra telepítése. De mindig kijön a 14-es / 54-es hibakód.
A kártya XP-n teljesen tökéletesen működik. Arra gondolok hogy lehet melegszik, azt hol tudom megnézni?
Előzőleg a Vista RC1-el is ez volt a probléma de akkor még rákentem a RC1-re. Google-val semmi ilyet nem találtam, lehet hogy egyedi eset vagyok?
A HW tökéletesen működik XP alatt. Az nem lehet hogy az IRQ-ja a kártyának ütközik valamivel?
Tudnátok segíteni?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest