Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Aktív témák
-
Jani12345
csendes tag
Tehát a config:
Vista Ultimate SP1
Asrock K7S8X (legfrisebb Bios, ami elvileg támogatja a Radeon 9800 seria-t)
512M Samsung 400MHZ + 512M Noname 400MHZ
120Gb Samsung vinyó+20GB Maxtor+40GB Maxtor
NEC DVD-RW
Ultra Power 370W trafó
AMD Athlon 2400+
Connect3d Radeon 9800Pro 128/128A probléma:
Telepítés után letiltja a Vista a videokártyámat. Előbb 14-es, majd 54-es hibakóddal. A következő szöveggel:
A hardver hibát jelzett ezért a Windows leállította.
Magyarul nem tudom használni a 3D gyorsítást. Szal semmi játék vagy ilyesmi nem is indul be.
Nos. Feltettem hozzá gyári XP-s driver-t, azzal nem működött. Utána letöltöttem hozzá az ATI honlapjáról a legfrisebb Vista drivert. Az feltelepült, de indulásnál kidob egy hiba üzenetet, ami valahogy így szól:
Nincsen megfelelően telepítve az ATI Videokártya, a driver ne m tudja megfelelően használni.
És továbbra is le van tiltva a kártya. Eszközkezelőben ha rámegyek a tulajdonságaira, kiírja hogy Ismeretlen kártya, de a nevét odaírja: RADEON 9800.
Ami érdekes hogy a ATI Driver, sem tudta meg mondani a kártya tipusát, csak valami hibakódot nyomott be oda. (mellékelni tudom a telepítési naplót ha segít)
Próbáltam: eszköz letiltása, illesztő program újra telepítése. De mindig kijön a 14-es / 54-es hibakód.
A kártya XP-n teljesen tökéletesen működik. Arra gondolok hogy lehet melegszik, azt hol tudom megnézni?
Előzőleg a Vista RC1-el is ez volt a probléma de akkor még rákentem a RC1-re. Google-val semmi ilyet nem találtam, lehet hogy egyedi eset vagyok?
A HW tökéletesen működik XP alatt. Az nem lehet hogy az IRQ-ja a kártyának ütközik valamivel?
Tudnátok segíteni?
Aktív témák
- PlayStation 5 FAT (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest