Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Race Driver: GRID

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:58:13

LOGOUT.hu

''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30008) Rototti válasza Syrius XIX (#30006) üzenetére


Rototti
senior tag

Test Driveos idős ötlet santít. Vagy Te mindig megtudod futni a lehető legjobb idődet?
Nem az a lényeg, hogy ki tud leggyorsabb idő futni, hanem, hogy AKKOR és OTT ki képes a legjobb teljesítményre a másik ellen. Az ellenféltől is függ, hogy mire vagy képes.

Ha a hsz-em után nem érted, hogy mi a fárasztó, akkor nem segíthetek. Steady megértette, gondolom a többiek is.

De basszus ilyet írni:
jobban ismered a pályát (ezáltal gyorsabb vagy, mert pl. később fékezel és hamarabb gyorsítasz ki), vagy nem és akkor a másik a jobb! Tényleg nem értem mi ebben a fárasztó!

Ezzel pont a versenyzés legfontosabb elemének szerepét teszed a béka segge alá. Féktáv, kanyarív, kigyorsítás: enélkül nincs verseny, enélkül nincs előzés... Mi a fárasztó és mi a kihívás ebben? Próbálj meg kétszer ugyanolyan !gyorsan! végigmenni egy pályán és megtudod... :(((

Damage: OFF esetén pedig senkit nem tudsz összetörni, tehát +int csak baromira tök 11111111, h mit csinálsz!

Valóban. Az, hogy elcseszed mások versenyét, az semmit sem számít... :W Ugyanis nem csak azokat hívjuk rammernek, akik totál károsra törnek, hanem azokat is, akik csak kilöknek a pályáról anélkül, hogy megsérülnél. :U

Kimi - The King of Spa

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Race Driver: GRID
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.