Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
''Kulcsár Anita poszthumusz lett 2004 legjobb női kézilabdázója''
Bővebben: link
Egy cel erdekeben az egesz orszag kezilabda szeretoi osszetartottak a szavazasnal es sokan kulfoldrol is Anita-ra szavaztak, meglett az eredmenye, sajnos mar nem tudja ezt a dijat atvenni, de ez az elismeres megmarad neki orokre.
-
Egon
nagyúr
Ma temették. Még mindig nem tudom elhinni...
-
Bass_2
tag
válasz
Predator666 #70 üzenetére
Helyettem is megfogalmaztad a mondanivalóm! Pont így érzem én is.
Amúgy ma is kilátogattam a csarnokhoz. Szívbemarkoló a sok gyertya, virág, sőt még valaki egy verset is írt, ami könnyeket csalt a szemembe.
Nagyon fog hiányozni!
Anita, Nyugodj Békében! -
pofa
tag
Mostmár Anita is azok között van akik vigyáznak ránk,ég veled........
-
Predator666
aktív tag
Igazából a legszörnyúbb belegondolni...hogy nem is ismered, de mégis...mert szointe napmint nap látod a tévében és hallaszfelőle híreket...Olyan már mintha ismernéd, közben meg nem és olyan mintha a barátod lenne, és egyszercsak nem látod,...majd csaka hírt az újságban. HOgy soha többé nem láthatod...és egyszerűen engem megráz az ilyesmi...mert ilyenkor abba gondolok bele, hogy soha többé nem láthatoma szüleimet, soha többé nem beszélhetek velük, nem kérhetek tanácsot, és semmilyen kapcsolat nincs már...nem mondhatod már el hogy mennyire szeretted...tisztelted...akármio...csak látod a koporsóban és semmi más. Meghalt. KÉsz. MAjd belegondolsz hogy miért...? MIért pont neki...?
nem tudom kifejezni a fájdalamamat, egyszerűen vérzik a szívem, hogy egy ekora személyiséget, ésekkora sportoló vesztettünk el. Nagyon megrázó az egész és nem is lehet hzzá mit fűzni...csak hogy Nyugodj békében...! ÉS ez a legszörnyűbb az egészben hogy semmi mást nem lehet...csak ezt...
Igazán sajnálom... -
Stimpy
senior tag
Mindíg emlékezni fogunk Rád,nyugodj békében.....
-
Bandit21
addikt
Üdv mindenkinek, az indexen olvastam mint felhívást és szerintem szép dolog, itt lehet szavazni a nemzetközi kézilabda szöv honlapján az év játékosa címre.
Itt az eredeti link is:
Bővebben: link -
Paqito
senior tag
Drága Anita!
A magam szerény módján Görgényi Tamás soraival bucsúznék...... ...mennyire lehetetlen felfogni: búcsúzni
''Nézzd mennyi szélfútta lélek,
Csillagtalan, zárt világ.
Hány sóhajom semmivé lett,
De mégis lélegzem tovább...''
Mindanyian TÉGED siratunk, de magunkat sajnáljuk igazán!
ISTEN Veled
[Szerkesztve] -
Zimezoom
tag
Befejezte a feladatát ezen a világon, elment (karma). A szomorúság/sajnálat csakis az ittmaradottak osztályrésze, Őneki nincs semmi ilyesmire szüksége.
Mielőtt valaki érzéketlennek tartana elmondom, hogy én is megütköztem a dolgon, pedig nem is ismertem (az asztalomon itt van a P*SM újság, címlapján a teljes válogatott - csupa jó nő!- köztük Ő is, csak innen...) és a női kézilabdához sincs sok közöm. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy nincsenek véletlenek, minden - rossznak értékelt - dolognak van értelme és célja. Ennyi.
-
chop
őstag
vegtelelenul szomoru vagyok..
-
Loretto
veterán
Szörnyű ami történt. Megint a biztonsági öv
-
Zoltánka
tag
Egy-két gondolat...
Dunaújvárosiként, talán még szörnyűbb az elvesztése. Délután mentünk volna meccsre. Délelőtt jött a hír, hogy meghalt. Rettenetes. Sok emberrel beszéltem, mindenki le volt sújtva. Nem túl jó itt a hangulat. Ez nálunk ''szívügy''!
Nem tudom hogyan fogja összeszedni magát a csapat. Talán az ő emléke fogja őket hajtani, érte fognak küzdeni.
A pályán, az életben senki nem tudta megállítani....egy fa, az út szélén igen.
Drága Kulcsi! Ha fél méterrel arrébb térsz le az útról, lehet, hogy ma is az edzésre sietnél.
R.I.P. neked örökmosolyú!
Z -
kymco
veterán
Nagyon szomorú vagyok, egy kedves, szép és tehetséges fiatal asszony....
Kár érte.
Mostanában hanyagoltam a biztonsági övet.... ez ebben a hónapban a második figyelmeztetésem.... -
J.J. András
őstag
meg kell hogy emlékezzek róla, netán ha más fórumokon viszont látjátok szavaimat, ne hari, de nem tudok mást írni......
... nekem Örökké a Szívemben fog élni, minden idők legprofibb és számomra legjobb magyar beállósa.... , aki emberileg is az egyik legtündéribb egyénisége volt a válogatottnak.....
.......respect Kulcsár Anita, örökkön-örökké..... -
_az
senior tag
heh, fura, hogy felhoztátok a tömegkatasztrófát ebben a témában bár ami igazán fura, hogy télleg van abban valami, amit manson ''énekelt'': ~''egy ember halála tragédia, milliók halála statisztika''...
[Szerkesztve] -
ezekiel
aktív tag
Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője, és az elveszett gyermekek meglelője.
EMLÉKED ÖRÖKKÉ ÉL!
-
Judyt
tag
most olvastam a honlapot amit gondolom most állítottak össze.Ez is megdöbbentő
-
L|zsidoboz
őstag
R.I.P.
A Vasvári Pál Szakközép Iskola (Szeged) sportot szerető emberei mélyen megdöbbentek! Nyugodj békében Anita!
Idézet egy másik fórumról: Ha a Mennyben van kézilabda, Anita már fent játszik. -
SzlobiG
félisten
Hú milesz holnap Dújvba mindenki gyászolni fog, pedig milyen jó játékos volt és egy jó csapatból kiszakadt.
-
arpi6k
addikt
-
attilam
őstag
Ez tényleg döbbenetes. Rest In Peace!
[Szerkesztve] -
csanika
tag
Nyugodjon békében!!!
[Szerkesztve] -
pegazus
senior tag
Mindig is rajongtam a kézilabdáér!
Az egyik kedvenc játékosom volt mert mindig tudott küzdeni!
Igazi példakép fiatalabb játékosok, átlagemberek szemében aki most távozott közülünk!
Ez nagyon is elszomorít -
_Volkovy_
nagyúr
-
Csazsol
senior tag
Máshonnan becopyzva, de egyetértek...
Szeretném javasolni, hogy mindenki szavazzon Kulcsira az IHF player of the year 2004 szavazásán.
Ennyivel tartozunk neki.
http://www.ihf.info/CDA/world_handball_player_of_the_year_2004,11541,0 ,,en.html?PHPSESSID=da27f92292964e0ebd9814a49ac02196 -
Egon
nagyúr
A válogatottról nem is beszélve...
Akárhogy is nézzük, három olyan játékos játszott a magyar válogatottban még 1 hónappal ezelőtt is, akik
a/ _folyamatosan_ kiemelkedő teljesítményt tudtak nyújtani,
b/ a világ bármely válogatottjába befértek,
c/ kis elfogultsággal posztuk legjobbjai (voltak) a világon.
Pálinger, Radulovics, Kulcsár. Radulovics visszavonult, Kulcsár...
Jelenleg Pálinger az egyetlen igazi világklasszisunk. Óriási, felfoghatatlan veszteség.
Persze ezt a tragédiát nagyon nehéz ilyen érzelemmentesen elemezni... -
SzlobiG
félisten
De sajnálom szegényt pont sietett szegény és jött a baleset.
Dunaferr legjobbja volt szerintem, de már csak volt.
-
MarKoo
addikt
Bocsi divot és joey7, de néhány hsz-t töröltem. Másik topikban talán elmegy ez a ''kis'' vita, de itt nem nagyon van helye.
MOD: Nem történt semmi, mindketten régóta itt vagytok, néha elmegy egy ilyen. -
Judyt
tag
ezt a hírt itt tudtam meg tőletek és hihetetlenül ledöbbentett.
egyszerűen nem lehet felfogni hogy még 2 hete újjongtunk mikor sorra lőtte a gólokat most pedig.!
Nyugodj békében!!! -
MarKoo
addikt
Nagyon sajnálom. Ő is nyugodjon békében.
Autóbaleset... mindig is ettől féltem.Jah és sportoló, igaz nem betegségben, hanem balesetben hunyt el, de mostanában rengeteg nagy sportoló halt meg.
cikasz: Sajnálom a történteket, de ebben a topikban így beszélni...Töröltem a hozzászólásod. Sőt nem hogy ebben a topikban, de máshol se nézem el az ilyen jellegű hsz-t.
-
Gleatcher
aktív tag
Sajnálom szegényt.
Újabb érték távozott közülünk.. -
joey7
őstag
pont erről beszéltem,milyen paradox dolog,h egy ember halála ilyen megrendítő,míg 200ezer másik szerencsétlen tragédiája nemigazán okoz leki traumát...
Na ,mindegy ez a topik végül is nem erről szól,hanem egy kiváló sportolóról. Remélem róla is neveznek majd el vmilyen utcát, esetleg csarnokot. -
Damage
senior tag
Őszinte leszek! Engem nem hatott meg annyira a tsunami-s (cunamis) eset, mint ez. Magyar vagyok, a magyarok sikereire büszke vagyok még akkor is, ha nem én vittem célhoz. Mintha egy kicsit én is részesednék abból az eredményből, amit egy magyar elért egy nemzetközi szinten vívott sporteseményből. Büszke vagyok, hogy sok sportolónk ilyen szinten, ilyen eredményeket elért. Büszkeséggel tölt el, hogy egy ilyen kis ország ilyen kevés emberéből, ilyen sok nemzetközileg elismert profi sportoló vált ki. Kulcsár Anita honlapjáról, a saját szavaival:
''Így remélem, hogy az eredményeim tovább fognak gyarapodni klubszinten és válogatott szinten is. Álmaim, remélem valóra válnak, ám azokat még nem árulom el. Jelenleg 25 éves vagyok, így van még lehetôségem, hogy ezeket megvalósíthassam. Csak annyit tudok, hogy lesz hamarosan egy újabb olimpia, még számtalan világverseny vagy nemzetközi kupamérkôzés és bajnoki mérkôzés, ahol minél több fényes gyôzelmet szeretnék aratni a csapataimmal. '' -
joey7
őstag
rosszul tettem fel a kérdést; szóval az általános döbbenetnél jobban érintette az embereket,mert én nemnagyon tapasztaltam.
Sokan csak mint ''rendkívül érdekes'' természeti jelenségként tudták be ezt a természeti katasztrófát. Legalábbis sok ilyen,és ehhez hasonló véleményt hallottam,olvastam. Nos,ezzel csak oda akarok kilyukadni,h milyen furcsa,h naponta százezrek halnak meg, aztán különösebben senkit nem érdekel. Nagyon jó példa errek az Iraki háború; rengeteg iraki halt meg ,ez senkit nem izgatott, bezzeg ha egy katona esett el a harcban(ami szintén tragikus) másnap a Washington Post címoldalán díszelgett a képe...
-
Ugyanúgy érzem magam, mint mikor megtudtam, hogy meghalt Horváth Juci a PVSK irányítója DÖBBENET!
.......................................a többi néma csend....................................... -
divot
veterán
Tényleg ne. A halál amilyen demokratikus, épp olyan igazságtalan is. A fiatalok halálánál azonban nincs szörnyűbb. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy mennyi minden állt még előtte.
-
Damage
senior tag
Rest In Peace!
-
lamadou
senior tag
R.I.P.
-
Rest In Peace, Anita! Nagy játékos voltál, odafent is úgy dobáld a gólokat, ahogyan itt lent.
-
Kiskokó
veterán
Egyetértek mindenkivel !!
NYugodj Békében !
Ui.: EZ a legszarabb bene hogy véletlen és akármelyikünkel megtörténhet. kitudja holnap miért nemleszek itt vagy akármi. -
ZüD
tag
R.I.P
-
csordaösztön
-
duracell89
senior tag
-
cikasz
őstag
MINDIG a JÓ embereket ragadja el a halál
-
agrarfiatal
senior tag
én is csak most hallottam a rádióban - eléggé hihetetlen
-
_az
senior tag
shit...
tudjátok mi számomra az ilyesmiben a legmegdöbbentőbb??? az, hogy bárki meghalhat ilyen rohadt véletlenek miatt... felkelsz egy reggel elindulsz a munkahely, vagy suli felé és nem érkezel meg... -
Apika
addikt
Csak most olvastam a hírt!
Nyugodjék békében...
-
Salak
aktív tag
Nem tudok mit mondani
Nyugodj békében Anita -
Chip
aktív tag
Reszvetem a csaladtagoknak, baratoknak, csapattarsaknak mindenkinek.
Engem is megrazott ez a szomoru hir. Eloszor el se akartam hinni.
Decemberben egy volt osztalytarsam szintem autobalesetben halt meg. Szornyu volt latni a temetesen a zokogo edesanyat , testvert, baratnot.
NYUGODJ BEKEBEN ANITA! -
Lamarr
csendes tag
Őszinte részvétem
-
Jano
senior tag
Ez szörnyő, és részvétem minden hozzá tartozójának.
-
musclemuseum
aktív tag
Sóhaj...
Köszönjük Anita! -
Digital
addikt
Egy szomorú UP! neki
-
Egon
nagyúr
Döbbenetes.Nem találok szavakat.
Elég szomorú, hogy a 4. ph-s kézilabda-topicot ilyen szomorú apropóból kell megnyitnom...
Nyugodj békében, Anita!
Új hozzászólás Aktív témák
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest