Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zichie

senior tag

Januárban olvastam több hírportálon is, hogy kilenc CBA príma önkiszolgáló pénztárainál lehet qvik-el fizetni. Hétvégén a Corvin Pláza közelében jártam, így gondoltam kipróbálom a kilencből az egyiket, bár szinte soha nem vásárolok CBA-ban. Most kivételt tettem, de csak pár dolgot vettem, nem is az számít, hogy mit, hanem, hogy hogyan fizetek majd. Amikor a fizetésre került a sor, akkor az automata nem is jelezte a qvik-et, csak a készpénzes fizetést és a bankkártyát. Meg is lepődtem, hogy hová tűnt a qvik? Ráböktem a bankkártyára és reméltem, hogy ezen belül lesz majd választás, hogy kártya vagy qvik, de nem volt, egyből a kártyát kérte.
    A lényeg, hogy a qvik-et nem be-, hanem inkább kivezetik, a Corvin Plázában már nincs, de nem is tudom, hogy mióta, mert rég jártam arra. Ha nem a qvik gyakorlati kipróbálása lett volna a cél, akkor máshol vásárolok. Vicc, hogy más áruházláncoknál (Lild, Spar, Obi, Ikea... stb.), ahol van önkiszolgáló pénztár a nyomát sem láttam qvik-nek, ahol meg volt is pár, azt meg megszüntetik. Van ennek így értelme?
    Nem tudom, hogy más CBA-kban mi a helyzet, de a kilencből egy (Corvin Pláza) esetében már nincs qvik.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés