Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Bundás)
addikt
20:30-ra tolták az angol-oroszt, leendő stream.
CB-NC elmarad
-
(Bundás)
addikt
Mai, elvileg lejátszandó meccsek:
QQC-NC Russia vs UK
2010-03-09 21:00CB-NC TDM Slovakia vs Poland
2010-03-09 21:00stream info még nincs, gondolom ismét csak az utolsó percekben.

-
(Bundás)
addikt
válasz
superecneB
üzenetére
hehe, nekem pont fordítva van bindelve.

-
(Bundás)
addikt
válasz
superecneB
üzenetére
Konzolba próbáltad bindelni az egér görgőt?
/bind MWHEELUP funkció
/bind MWHEELDOWN funkcióFalakról: r_mapoverbrightbits mennyi? Próbáld csökkenteni esetleg.
-
(Bundás)
addikt
G Data duel kupa most : stream
-
-
(Bundás)
addikt
Bizony. Aki pedig tényleg szereti az iCTF-et az mehet funnolni. Nem kell klán, se lópikula (mondjuk ctf és rail tapasztalat nem árt
). Fel kell menni irc-re, és vegyes játékosok tolják a 4v4-et Európa minden szegletéből. Nice.A mai nézni való így alakul, már ami nem marad el...
CB-NC TDM Switzerland vs Hungary
2010-02-25 23:00EMS V Final: 4Kings vs fnaticMSI
2010-02-25 21:00CB-NC TDM Poland vs Belgium
2010-02-25 21:00CB-NC CTF Serbia vs UK
2010-02-25 20:00A 4k vs fMSI durva lesz, érdemes nézni. Oda már stream is van.
-
(Bundás)
addikt
-
(Bundás)
addikt
Ma este 20-órától Silent Gamers Tourney, amcsi kupa az öreg Zero4 szereplésével quakelive.tv-n! Holnap 20 órától a folytatás djwheat.tv-n!
-
(Bundás)
addikt
-
(Bundás)
addikt
4Kings vs Front, első map megy, ha minden igaz.
-
(Bundás)
addikt
Quakezero.hu-n jobb oldalt fel vannak sorolva az aktuális mérkőzések (versenyek), és amint van infó a stream szolgáltatásról oda is lesz írva. Csak gondok vannak a hosting céggel, ezért néha elérhetetlen az oldal.

Ám a francia német a own3d.tv-n lesz, nem kell letölteni semmit, egy videó stream-en jön a cucc, reméljük nem lesz német kommentár.
-
(Bundás)
addikt
-
(Bundás)
addikt
A nélkül pedig nem fogod tudni feltelepíteni, ahogy Én tudom.
>>>>>> firefox!, esetleg telepítesz mellé Prism kiegészítést és akkor az FF ikonja nem is kell sehova, mert azzal ki tudsz helyezni egy parancsikon az asztalra ami közvetlenül futtatja a játékot egy butított FireFox-ban.RoBorg: a fórumba talán be tud menni játék telepítése nélkül is, legalábbis valahogy posztolják a telepítési hibákat a userek.

-
(Bundás)
addikt
Ha most keltél volna a detoxban akkor lenne az igazi.

CB, hát hm, magának a ladder résznek annyi, hogy egyfajta ranglétra klánok és játékosok között. Regelni kell, kihívni valakit, aki az adott játékmódban (duel, tdm, stb) szerepel és lejátszani egy meccset X időpontban. Ha nyersz pontot kapsz, ha vesztesz pontot veszítesz attól függően, hogy az ellenfél hányadik a ranglétrán.
Annyi előnye van, hogy látod milyen klánok vannak, ki hol játszik, fix időpontban majdnem tutira meccset tolni (ha nem jelenik meg az ellenfél szintén pontot bukik), stb.
Amúgy szokott kupákat is rendezni a ClanBase. -
(Bundás)
addikt
válasz
Scholes9
üzenetére
Hát igen, sok minden hiányzik még.

(#383) sto1911: ja, amúgy köszi! Igyekszem, ötleteket szívesen várok.
Egyébként mindenkinek megvan a stabil 125 FPS? Ha igen, ha nem az alábbi információkat tudnátok közölni velem?
- Alaplap, processzor
- Videokártya típusa és illesztőprogram verziószáma*
- Operációs rendszer, Service Pack verzió, automatikus frissítések**
- Vírusirtó, tűzfal, egyéb védelem
- valamint FPS lagg van-e, vagy nincs, és értéke* a GPU-Z program kiírja a Graphics Card/Driver version résznél ezt, egyéb információk ügyében szintén Everest
** Vezérlőpult / Rendszer -
(Bundás)
addikt
Csak a csík színeződik, erről is van leírás a parancs listában, de kiemelve neked:
cg_weaponColor 0xRRGGBBAA: gránát és railcsík színe
cg_weaponColorStyle <1-3>: gránát és railcsík színezésének módjai
1 = minden játékmódban a cg_weaponcolor_granade értékének alapján történik a gránát szinezése, a rail csíké pedig a color1 és color 2 értéke alapján
2 = csapatjátékoknál az ellenfél gránátjai a cg_enemyuppercolor, Te és a csapatodé a cg_teamuppercolor , nem csapatjátékokban cg_weaponcolor értékét veszi alapul
3 = csapatjátékoknál az ellenfél gránátjai a cg_enemyuppercolor, a csapatodé a cg_teamuppercolor, a sajátod cg_weaponcolor, míg nem csapatjátékokban minden a cg_weaponcolor értéke alapján történik. A railgun csíkja szintén a cg_weaponcolor értéke alapján színeződik.dunc: widescreen felbontásban arra számíts, hogy a HUD (célkereszt, élet kijelzés stb) nyújtott lesz kissé.
-
(Bundás)
addikt
r_swapinterval <0,1>: Vsync ki-be kapcsolása
Azt hittem logikus, sorban 0 = ki, 1 = be.
r_mode <0-27>: teljes képernyőben futó játék felbontása
0=320x240 1=400x300 2=512x384 3=640x360 4=640x400 5=640x480 6= 800x450 7=852x480 8=800x500 9=800x600 10=1024x640 11=1024x576 12=1024x768 13=1152x864 14=1280x720 15=1280x768 16=1280x800 17=1280x1024 18=1440x900 19=1600x900 20=1600x1000 21=1680x1050 22=1600x1200 23=1920x1080 24=1920x1200 25=1920x1440 26=2048x1536 27=2560x160016:9 pl. a 1600x900, 1440:900, 1280x720 és a többi...
Mi nem megy és mi igen?
-
(Bundás)
addikt
Konzolba. Ha még nem lenne ctrl+alt+0-ás gombbal előjön és a "/com_allowconsole 1"-es paranccsal aktívvá válik a 0-ás billentyűre.
A cg_fov a vízszintes látótér szöge úgymond, látni fogod a változtatásokat. Ha beírod csak, hogy "/cg_fov", akkor kiírja a mostani értéket, ha ahhoz képest növeled akkor szélesedik, ha csökkented akkor csökken a látótér.Ha érdekelnek még beállítások infot találsz általános kérdésekről itt, sok parancsról pedig itt.
-
(Bundás)
addikt
16:9-es felbontást használsz? Ha igen cg_fov értékét változtasd.
VSync pedig: r_swapinterval 1
RoBorg: az ID Software azért rendesen megfizeti őket (illene), bár lehet magára a projectre nem költöttek annyit. Én sem értem a sírás okát, nem fizettek semmit a játékért és még mindig béta teszter mindenki, javasolni lehet, de követelőzni semmi joggal...
-
(Bundás)
addikt
Hát nézd, nem tudom pontosan a történetét, de ezt a szerver-host "megoldást" kiadták pár embernek tesztre, vagy mit tudom én, erre publikálták és mindenki tolja.
A QuakeLive ingyenes, a bevételt a reklám és a szerver hosting tenné, szóval nem tudom miért van mindenki kiakadva, hogy letiltották az egész "mókát". -
(Bundás)
addikt
Az igen, és azóta aktív vagy? A nick-ed szabad tudni, vagy titkos?

Beerwolf
Új vírusirtót, tűzfalat nem telepítettél mostanában? Amióta újratelepítettem a Windows 7-et (új driver-ekkel) ablak módban pl. nem jelenik meg a képernyő, csak teljesben. Próbáld meg ALT+TAB-al váltani a képernyőmódot, vajon lesz-e kép is.
Nálam a legjobb ping a román szervereken van, aztán német-francia ahol érdemes még játszani. Legyel szerókon 90 felett van a ping. -
(Bundás)
addikt
Ja, szerintem hagyd a Prism-t, ha kellenek a kiegészítések.
A fegyverszámozás fejből nem megy, de ha practice módban pl. qzdm6-on beírod a konzolba "/weapon 1", akkor egyből arra fegyverre vált és már tudod is hova rakd.Menü + kérdőjeles témára, érdekes dolgok folynak a gépeden.
Milyen fajta Win 7 az? RC, vagy már végleges, magyar, angol? Bár lényegtelen, a jó Quaker nem a game settingsbe konfigol. 
Amúgy stabil 125 FPS megvan? Vagy ingadozik?
-
(Bundás)
addikt
Dolgoznak rajta, hogy a Prism elfogadja a pluginokat, de eléggé macerás a dolog.
Nem tudom milyen géped van, 1 mag környékén persze hozhat némi pluszt a Prism, főleg kevés memória esetén.
A "konfig 2 profil" témának majd este utána olvasok.
Quan-Chi: hehe, kicsit low volt a fov akkor a tanárnál.

-
(Bundás)
addikt
Windows 7 nem gond, nekem is az van.
II. igen, azt kell
III.sajnos nem írja felül. A koncepció lényege valóban az amit írtál, de nem sokan használják igazából. Lehet van módja a módosítások profilba való feltöltésének is, majd utána nézek.
IV. nem értem a kérdést
V. a writeconfig xxx.cfg parancs kimenti egy fájlba az aktuális konfigot az összes jelenlegi módosításával.Milyen böngészőben játszol?
-
(Bundás)
addikt
játszik még innen valaki egyáltalán?

-
(Bundás)
addikt
Ha minden jól megy online ismét a QuakeZero.hu.

-
(Bundás)
addikt
-
(Bundás)
addikt
Az egér érzékenységet embere válogatja, van aki minden fegyverhez mást használ, van aki csak egyfélét, van aki kilométereket ránt az egérpadon, van aki 10-10 centiméteren mozog.
Szóval általánosságban nincs legjobb, ki mit szokott meg, kinek milyen a koordinációs képessége, reflexe.
Én más-mást használok, pl. rélhez alacosnyabbat, mert azzal pontosabban kell célba lőni, raksira magasabbat, mert azt szórni kell mindenhova.

Érdemes próbálgatni más-más értékeket, hátha bejön jobban a game...HUD konfigurálással ha jó emlékszem lehet ilyesféle kontrasztos célkeresztet is készíteni. Majd nézek valami leírás, talán QuakeZero.hu fórumban volt is róla szó...
Nincs mit.

-
(Bundás)
addikt
1, demo nézés, sokat lehet tanulni a taktikákról, adott kezdő spawn logikus lépéseiről, stratégiákról, stb. Quake3 CPMA-ban igazi "pro" demokat találsz, ha érdekel küldök párat, ha lusta vagy itt van "néhány" YouTube QuakeLive stream.
2, respawn időkről ha jól emlékszem: általánosságban Red és Yellow Armor 25 másodperc, Mega Health 35, utóbbi 2 perc T4 és T6-os pályákon.Cél a főbb itemek kontrollálása, vegyük példának DM6-ot, ahol ez Red és Mega. Lényeg hogy az ellenfél ne tudja tápolni magát, esetenként bizonyos fegyvereket ne tudjon felvenni, vagy csak sérüléssel tegye azt.
A kezdő respawn is nagyon fontos, pl. ha Rocket-be kezdünk egyből mienk lehet a Red Armor, Shaft felől pedig a Mega. Előbbi helyzetben ha elég merész vagy és gyors, esetenként gyengébb az ellenfél, Rocket-ből egyből Megára támadhatsz sorozva
a Lighting kijáratát rakétával, így akár megszerezheted első frag-ed is, plusz a Mega-t, és egyből mehetsz a Red-ért.Ha főbb itemek az ellenfél irányítása alatt vannak cél az egyik megszerzése, így a kontrolljának felborítása. Nem érdemes rögtön rárontani ha túlságosan fel van tápolva, a maradék item-eket szerezzük meg, pl. páncél Shardok, Yellow Armor.
Az ellenfelet szurkáljuk rail-el, sorozzuk Megát vagy a Red-et rakétákkal, hogy ha az ellenfél fel is veszi minél nagyobb sérüléssel tegye azt.
Ha ilyesféle harc megy a Red-ért, például Upper-ból lösz le, az ellenfél kerülgeti azokat, vár, húzódik a páncél felvétele, ezáltal az item kontrollja felborul, lehet össze is zavarodik, sőt ha elég gyorsak vagyunk megszerezhetjük a Megát, mielőtt oda érne.Az ellenfél fejével kell gondolkozni, erre is csak idő után tudsz figyelni (minél több tapasztalat, minél higgadtabb játék), mint a megfelelő time-ingra; mit tennél a helyébe, merre mennél. Persze a komolyabb ellenfél is figyel erre: "biztos azt gondolja erre megyek, ezért várok, mást teszek, taktikázom".
Tipikus mozgási, felbukkanási pontokat lődd raksival, miközben vársz egy-egy item-re, vagy csak hátha bele szalad.Próbálj a saját skillednek megfelelő játékosokkal játszani, esetenként lámábbakal, hogy az itemek dominanciáját gyakorold. Keményebb játékosokkal is nyomhatod, de úgyis felkúrod magad hogy mekkora láma vagy, viszont tanulhatsz a hibáidból, valamint az Ő cseleiből.

Hirtelen ennyit.

JNashville: ehh, nincs több ötletem egyenlőre, másoknak is volt gondja mobil nettel, náluk awaiting gamestate után nem ment. Nem tudom mi gondja vele, talán meg kéne próbálni pingelni egy szervert, pl. ezt: 91.198.152.125:27001
Ekkora pro voltál? (Lost World)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
(Bundás)
addikt
válasz
JNashville
üzenetére
AVG tűzfal részét, vagy magát az egészet nem lehetne kikapcsolni egy próba erejéig?

-
(Bundás)
addikt
válasz
JNashville
üzenetére
1, practice game megy?
2, ie-ben próbáltad?
3, XP SP2-SP3? -
(Bundás)
addikt
válasz
JNashville
üzenetére
tűzfal, vírusirtó milyen? OP rendszer? Awaiting gamestate, practice megy?
-
(Bundás)
addikt
Miért IE8?
Van a FireFox-nak egy Prism kiegészítője, ami kirakja a QL ikonját is az asztalra, megjegyzi a felhaszt/jelszót és csökkentett FF-el indítja, csak a játékra. Win7 alatt nekem tökéletes. 
-
(Bundás)
addikt
Itt le van írva, pár egyéb más tippel egyetemben.

-
(Bundás)
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Ha a shotgun egy sörétje talál, akkor az már 100%-os találtat szerintem.
A soti acc a béta eleje óta ilyen magas... ám engem maga a shotgun sebzése idegel fel, lehet én vagyok a láma, de van amikor majd négyet lövök valakibe mire megdöglik, az ellenség meg pofán talál egyszer kezdeti max hp-val és azonnal megdöglök... -
(Bundás)
addikt
-
(Bundás)
addikt
Clan Arena módban van gyors fegyver váltás és nincs rocket jump sebzés, a többi játékmódban ezek másképp vannak. Ám néha buggol még és sebez a rocket... bár nem nagyon CA-zok, valaki?

sbazsi: egyik srácnál is hasonló a helyzet, 40-ből kétszer ha felengedi, amúgy mindig awaiting snapshot... routere nincs, de szerintem biztos szoftveres a dolog, jövőhéten talán újra pakoljuk a rendszert bundi féle programokkal és megírom sikerült-e a dolog.

-
(Bundás)
addikt
-
(Bundás)
addikt
Bundas, aki jönne velem puffogtatni. ^^
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- Társasjáték topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós kamerák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

>>>>>> firefox!, esetleg telepítesz mellé Prism kiegészítést és akkor az FF ikonja nem is kell sehova, mert azzal ki tudsz helyezni egy parancsikon az asztalra ami közvetlenül futtatja a játékot egy butított FireFox-ban.

, 125 a max 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)