- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Őszintén szólva ezzel a bénáskodással kezdek az első 4-5 meccs erejéig, amolyan "warmup" szerűen, utána már kecske is megy
Ezért (is) látszik olyan baromi lassúnak, meg mert 90-es a fovot haszbálok (amikor épp nem 70-et)
Felvenni fraps-el vettem 1280x1024-ben (mert CRT a moncsi) MAGIX Movie Edit Pro 2013 Premium-al vagdostam, konvertálni szintén ez utóbbival szoktam, de van, hogy ráeresztek egy quicktime pro-t, vagy egy Elgato Turbo H264-et, hogy csinos legyen és kicsi (ez most kimaradt) a végén meg youtube-ra kap a címke mezőbe yt:quality=high yt:crop=16:9 parancsokat, hogy rendesen kitöltse az előnézeti ablakot, meg 720p-re lehessen kapcsolni. Kb ennyi. Machete-val meg lehetne oldani könnyebben/gyorsabban, de az nem tud élesíteni, meg color correction-t és hangot sem lehet keverni alatta, meg én a magix-et szeretem, mert okos és gyors
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged