- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150
aktív tag
-
mobal
nagyúr
-
Weareus
addikt

Nem tudom azt megvenni, nincs bankkártyám.
Amúgy nincs normális sebességű netem sem itt Mohácson, jövőre hozzák az optikai szálat csak.
Rgéen a Quake 3 Arena-val (1.32 final point release) + osd mod olyanokat lanoztunk, hogy sír a szívem, ha rágondolok.
P.S.: a gyári quake 3 cd természetesen ma is megvan.
-
Weareus
addikt
-
balint107
aktív tag
Legtöbben már mindenféle modokkal tolták a Quake 3-at 10 évvel ezelőtt is. Pl magad alá lőhettél és nem sebzőtél meg ilyenek. Meg felhúzták az fps-t, amitől iszonyat mód begyorsult minden. Az alapban limit van. Vagy nem ilyesmire gondoltál. 2000-óta játszom a játékkal 6-8 évig szinte állandóan visszatértem, vagy csak időszakos szórakoztatás részét képezte. Majd később egyre ritkábban, de soha nem szerettem mikor meg van buherálva az alap játék. Persze nem a kiegészítőkre gondolok, mint a Team Arena, ez alatt. Az online-t is próbálgattam, de ott mindig sz*r volt a netkapcsolat, és ez nem az a játék, ami megtűr bármiféle lassúságot, vagy pinget.
-
balint107
aktív tag
-
kpal
nagyúr
-
joccadoki
senior tag
-
kpal
nagyúr
-
joccadoki
senior tag
-
joccadoki
senior tag
ha jól emlékszem nyomtuk együtt régen de akkor még a strafe sem ment, utánna 2 évig nyomtam az osp-t
akkor már jól ment. volt olyan is hogy 1 vödör kávé és 20óra q3
a single player 80%át nightmare modban végigtoltam. a xaero pl nem ment 100ikra sem
a rocket 80 100% a rail 60 70. shaft 30-50között. strafe 600-1000 ups a pro-q3dm6on -
joccadoki
senior tag
-
joccadoki
senior tag
-
joccadoki
senior tag
-
joccadoki
senior tag
-
Madn!ght
addikt
-
Madn!ght
addikt
-
Madn!ght
addikt
Jah semmi, amiket írtál az már QL-re vonatkozik, jól értem?
(csak mert a cl_xerpclients még létező cvar az OSP-ben)Egyébként néztem pár demót a mostani top játékosokról, hát nem semmi... Ismét nyugtáztam magamban, hogy vannak olyan dolgok, amiket gyakorlással sem lehet elsajátítani. Többek között azért is hagytam anno abba a játékot, mert hiába fektettem bele konfigba és hiába játszottam napi sok-sok órát, egyszerűen nem tudtam megközelíteni azt a szintet, amit a magyar scene top játékosai képviseltek.
-
Madn!ght
addikt
QL-ben milyen pingek jellemzőek? A szerver szűrő 33-at írt ki, csatlakozás után már játékban 49-et írt, a drawping 38-39 volt, viszont érezhető volt a késés. A srácok elmondása szerint német szerver, és az én netem sz@r... Mondom a 60-as kábelnettel német-angol szerókon Bf-eztem, ott 30 fölé sohasem ment.
Trükköztem kicsit a snaps, maxpackets, timenudge, xerpclients értékekkel a korábbi profi magyar játékosok cfg-i alapján, de nem sok semmit segített. -
szmayer1
senior tag
-
joccadoki
senior tag
-
L!NK->Q3
senior tag
-
joccadoki
senior tag
-
L!NK->Q3
senior tag
-
L!NK->Q3
senior tag
-
L!NK->Q3
senior tag
-
L!NK->Q3
senior tag
-
L!NK->Q3
senior tag
-
Drobotka
csendes tag
-
joccadoki
senior tag
-
joccadoki
senior tag
-
joccadoki
senior tag
-
joccadoki
senior tag
-
Stalker-2572
veterán
-
törölt tag
-
atidzsiforc
őstag
-
lestyanrobi
tag
Hali mindenki, ez a komment most csak részben tartozik ide. Az a probléma, hogy nem tudom elindítani windows 7 64-biten a jedi outcastot, amikor elindulna a játék, egyből kilép váratlanul. Azért ide írtam, mert páran írták külföldi fórumokon hogy a quake3 motorjával írt játékok nem működnek a 10.5-ös catalystek utáni verziókkal, páran meg is tudták oldani, csak én nem értettem, nem az angolom miatt hanem azért mert nem értek hozzá. Egy dl_ - fájlt kellett kiterjeszteni dll-é, csak nem tudom hova kell egy ilyet beírni: expand atioglxx.dl_ atioglxx.dll . Na ezzel van a gondom, nem tudom, mit kezdjek vele. Tudna valaki légyszi segíteni? Jedi outcast topik nincs, jedi academy kihalt és nem is ugyanaz.
Teljes leírás: expand the file by typing without the quotes (meh, or even with the quotes lol) "expand atioglxx.dl_ atioglxx.dll"
-
Arena87
aktív tag
-
joccadoki
senior tag
-
joccadoki
senior tag
-
S*Tom*
aktív tag
Nem is volna azzal semmi gond baráti körben, csak akkor még jobban tizedelném a játékosok számát ami így sem sok, 18-22h között van csak teltház e+ ctf szervereken, ha nem szavazom be az alap pályákat (q3ctf1 q3ctf2 q3ctf3 q3tourney6_ctf q3ctf4) űres volna az is, így meg napi szinten van pár magyar játékos is.
Az e+mód adott az osp pályákat meg a gyengébb, kezdő játékosok nem ismerik, nem is szívesen játsszák és általában meg sincs nekik, a letöltés helyet meg inkább csatlakoznak máshova ezért nem is engedem majd beszavazni csak az alap q3 ctf pályákat. Nincs tesztüzem és nem az a cél, hogy 24/7ben botok tolják. (vagy te és én)
Persze régen CW használtuk, de ez a klán is megszűnt azóta.(Negyedik)
Volna pálya [itt] a lista, de egyenlőre nincs értelme. Pld. ez a topik sem pörög már évek óta.(Bundás) meg csak irigy mert a cpma csiga mód, a jobbak hamar elkenék a száját e+ on.

-
(Bundás)
addikt
Biztos megköszönted, de szívesen ismét.

Jó öreg Quake első része, én singe kocka voltam, pályákat, skineket rajzolgattam, pl. öltönyös Orge.
Később szereztem hozzá bot modifikációt, nagyon tetszett.
nQuake-et párszor próbáltuk haverral, személy szerint furcsa volt, de kellemes, bár ez a gay cq3 mozgás... -
syC
addikt
-
syC
addikt
-
(Bundás)
addikt
-
(Bundás)
addikt
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
(Bundás)
addikt
Egyébként nem tudom, hogy mit dobálóztok ezzel az autoexec.cfg-vel.
Ne kötözködj!
Neki volt autoexec, ez miatt nem indult az r_mode -1 a q3config-ban, ezért át kellett írni és kész. 
Writeconfigot pont azért nem használok, mert cfgGen-el rendezve van a cfg-m.

Például Bundás barátunk OSP-s indítóikonjában: Bundás barátunknak CPMA-s ikonja lesz, most hogy mondtad.
Egyébként Xfire-ből indítom a szervereket, A Q3 indítófájlt csak akkor használom ha demot nézek, igaz ott át kell váltani CPMA módra, szóval ez jó ötlet. 
P.S.: Quake Live-ban nem árt backup-ot csinálnod a cfg-dről (vagy autoexec-elni
), mert game frissítésekkor sokaknak újra írja az egészet. 
-
syC
addikt
-
(Bundás)
addikt
-
(Bundás)
addikt
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
(Bundás)
addikt
OMG.

Nagyon friss .32-es vagyok, RA-t talán 4x ha játszottam, szóval ötletem sincs.

DeFRaG-ozni konkrétan nem szoktam, megnéztem pár plazma mászós, rocket büvészugrálós videót. Látványra tetszett, de idegzetem nincs megtanulni. OB-t még .16-on is próbáltam pár helyen, az érdekes.
Játék közben igyekszem strafelni, de a kezdő 1-2 ugrásom nagyon gyenge, utána begyorsulok (egy oldalas, váltott megy). Strafe pad-okon eleinte még előrködtem, de mostanában csak azt veszem észre, hogy a billentyűket már átnyomtam a számítógép asztalon és nem haladok sehova, tiszta görcs a kezem. Inkább rántok mint az őrült és igyekszem megszokni a fegyverek fizikáit.
sto1911: Gondolom QL-ra gondolsz, csak konkrétan mire?
Bot-ok ellen, vagy hol látod Te a "skill-ed". 
-
(Bundás)
addikt
-
(Bundás)
addikt
-
tibi34
tag
Nemértek veled egyet
Az E+ volt a legelső a modok között,egyszer
Másodszor én szeretem a pörgést,harmadszor pedig semmi perc alatt leszedem a bfg-s eszeveszett lövöldözőket.Srafejump is ok,mert pont úgy kerülöm el a bfg-t,aztán rail,aztán callvote kick
Ezt utálom,mikor kinyírod de nembírja elviselni 
-
tibi34
tag
-
tibi34
tag
Énis nehezen vizualizálom mikor eltalálom a dolgozót aztán vígan továbbgyalogol
Mi az a Kvévlájv?És mirevaló?Nemhallottam még róla.Egy ideig használtam szerverkereső programokat,de a kvék beépítettje nekem megfelel.Ahol szoktam játszani azt egyből megtalálja
Él még az a quakelive.com? -
L!NK->Q3
senior tag
-
L!NK->Q3
senior tag
-
L!NK->Q3
senior tag
-
L!NK->Q3
senior tag
-
L!NK->Q3
senior tag
-
L!NK->Q3
senior tag
-
(Bundás)
addikt
-
(Bundás)
addikt
-
L!NK->Q3
senior tag
-
(Bundás)
addikt
-
L!NK->Q3
senior tag
-
joki19
tag
A defraget és se szeretem, de a dm17 rail 1v1 nél nincsen jobb. Főleg ha talál az ember egy olyan szervert, ahol kb 50 ms körül van a ping DEF RAIL ez a szeró általában okés. De lol hardcoreban Huntert és Xaerot még mindig nem tudom végig vinni, pedig a többit már nightmare-en végigtoltam.

-
(Bundás)
addikt
Mi az a E+?

Mióta nyomod a Quake 3-at?
Quake Zero mikor, és miről szól?Hát én még viszonylag friss vagyok, bár nem megy rosszul. A defrag még szokatlan, de gyilok pályákon már alakul a mozgás, amúgy a defrag pályákat egyenlőre utálom.

Próbálkoztam 1.32-es ufreeze-el, de nagyon szokatlan 1.16-hoz képest, és nagyon kevés az ember is, bár lehet csak kezdeményezni kéne... AW rész nem fogott meg igazán, de a rail-be szerelmes vagyok.
-
(Bundás)
addikt
Akkor AW-zol, CPMA? Mi folyik arra?

Az [oWn] erős klán? Fél füllel hallottam az egyik tagotokról, hogy valami nagyon állat módon képes már mozogni, meg trükközni, dicsekedj kicsit.
Volt valami pletyka arról is, hogy a Quake hármat új grafikai köntösbe bújtatják, vagy valami. Hallottál ilyesmiről?
1.32-őn gondolom 1.16-os Noghost videót nem tudok szerkesztgetni...

-
(Bundás)
addikt
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
(Bundás)
addikt
Én ezt a QVM-et töltöttem le. Csak miattad szedtem le, nem használtam csak akkor.

Az a K-lite van a gépen, amit linkeltem azelőtt: beraktam az összes screen shotot ami volt, duplikáltam 5-re, file/preferences résznél megadtam neki 640x480-at, majd movie/generate, adtam neki nevet. Ezután kérdezte milyen codec-el tömörítse, én az Xvid-et specializálom @800-as bitrátával, majd oké és dolgozott is.
Mi a baj nálat, mit ír ki? Egy ilyen egyszerű pár képes hang nélküli variációt se csinál meg a program?
Ezért mondtam, hogy nincs értelme óriás felbontásnak, mert sokat foglal. Mindenki Youtube-ra dobja fel a tudását, szerintem tedd te is azt.
-
Sn00k
veterán
-
joccadoki
senior tag
-
Sn00k
veterán
-
(Bundás)
addikt
-
(Bundás)
addikt
-
Drizzt
nagyúr
-
SP!T
addikt
-
Woid
tag
-
Death Wolf
csendes tag
-
Sn00k
veterán
-
fnatic
tag
-
fnatic
tag
-
Sn00k
veterán
-
Sn00k
veterán
igen elolvastam THX!
Le is szedtem mindent...
az 1588as hsz-re van vélemény?
Kolonia serverre nem tudok bemenni kéri a Q1DM3.PK3-mat, ezt hiába keresem goodle -el csak egy tömörített ZIP filet tudok letölteni, amibe nincs Q1DM3.PK3 file
Tudnál erre valami mególdást?
Kolonia homepage-t nem találtam...
[Szerkesztve] -
Rentoril
csendes tag
-
_Bishop_
tag
-
Tuareg0
tag
-
_Bishop_
tag
-
adalbert1
veterán
Hello!
Felraktam az 1.32-t. A team arena-val mi a baj? Mert hogy az eredetiben nem találkoztam chaig gunnal csak ebben, ami az egyik kedvenc fegyverem a rocket luncher után.
Megnéztem az 1499-es hozzászólást, egyelőre még csak alap game erősebb botok, modok, mappackek csak azután ha már itt is elég jók vagyunk.
fnatic : a diablo 2-t meg a lod-ot már pár éve beszereztem, csak most láttam, hogy újra kezdik majd forgalmazni, mondjuk gyárthattak volna alapból dvd verziót a régiből is (az új nem tudom milyen lesz), mert ez a cd cserélgetés eléggé sucks, az 5 cd meg simán rámegy egy dvd-re.
[Szerkesztve] -
adalbert1
veterán
Mi egyelőre csak lakótársammal szoktunk ketten játszani, botok és egymás ellen a sima arenával.
Viszont feltettem a team arena-t is, ezt küldi valaki?
Plusz beszereztem a point release 1.32-t is, ez sima patch lenne? Csak mert nekem annak tünt.
Érdekes hogy anno mennyire kimaradt az életünkből ez a game, emlékeim szerint lan-on csak az első ut-t, hl-t és cs-t toltunk.
Viszont most lakótársammal egyre jobban kezdünk rákattani, jövő héten valszeg masszív team arena-zas lesz.
Netes szerverre meg nem akarok jó darabig menni, egyelőre kell a sikerélmény a botok ellen is.
Valaki nem tud egy boltot, ahol megvehető eredetiben az arena és a team arena is?
A cd galaxis-t néztem, de ott nem láttam, az 576-nál sem. -
Rentoril
csendes tag
-
Rentoril
csendes tag
-
L!NK->Q3
senior tag
-
Rentoril
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Macska topik
- iPhone topik
- Automata kávégépek
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem legalacsonyabb picmip 3 volt életemben, de inkább 10 jellemző magas subdivisionnel.

Mondanám hogy nyomjunk egyet, de az eredmény egyértelmű lenne 

Vágaaa?

Ezt utálom,mikor kinyírod de nembírja elviselni