Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10159) morfondőr válasza HollywoodBoy (#10158) üzenetére


morfondőr
őstag

1. Na erre én is kíváncsi lennék, hogy más mit ír, mert nálam is órákig megy a víruskergető, pedig az előző TS-231-en 10 percen belül kész volt (4-5 TB adat mellett).

2. A DDNS-t kikapcsolhatod és csak a myqnapcloud linket használhatod. Ilyenkor a Qnap proxy szerverén keresztül tudsz kapcsolódni a NAS-hoz elvileg titkosított adatforgalommal. Ahogy látom megoszlanak a vélemények a szolgáltatásról, én használom, mert az a legegyszerűbb. VPN-el is megoldható minden, csak ahhoz kell telepíteni klienst minden használt eszközre, és a portokat is forwardolni kell.

3. Én létre hoztam egy gmail fiókot, amihez adtam hozzáférést a NAS-nak, így arról kapom az értesítéseket (e-mail). De lehet telepíteni telefonra a Qmanager appot, amivel push értesítéseket fogadhatsz.

5. Plex webes felületén jobb felső sarokban a villáskulcs ikonra katt, jobb oldali menüben "könyvtár-hozzáférés kezelése" , majd "Adjon hozzáférést a könyvtárhoz" gomb. A másik félnek kell hogy legyen Plex acc-ja és kiválaszthatod, hogy melyik könyvtárakat akarod vele megosztani.

6. Én átállítottam az alapértelemezett portot, nem tart semmiből, működik.

Plex-el kapcsolatban egy furcsaságom azért van: weben nem érem el kívülről, csak alkalmazással (legyen az TV, telefon vagy PC app), viszont úgy teljesen jól működik. Igazából nem zavar, mert talán még így biztonságosabb is, viszont az okát nem tudom.

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.