Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Hawking
- Luck Dragon: Óraátállítás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
A linuxot csak ugy mondtam hogy aka'r az is, alapbol win-en vagyok.
Hm, azt hittem hogy minimalis szukseget mondok azzal hogy debug
De vegulis kivalthato sout-tal (ize, itt nem ugy hivjak). Arra akartam csak utalni, hogy ezek nem sokobjektumos, nem parhuzamos, nem felhaszn.feluletes, nem webes programok, hanem egyszeru, akarmilyen altalanos celu nyelvben megoldhato feladatok, csak a kompaktsag es az osszetett adattipusok egyszeru letrehozasa es hasznalata miatt (azok surun kellenek, pont a lista es a map) lenne python.
Kozben rajottem, hogy guglizhattam is volna, talaltam me'g portable csomagokat is, elinditok vagy akar telepitek parat, aztan kitalalom. Azert koszi az infot.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- HP Probook 470 G5 (Intel Core i5-8250U 4 mag 8 szál, 17.,3" FullHD) több darab, akár 24.990Ft
- HP Probook 430 G7 (Intel Core i5-10210U 4 mag 8 szál, 13,3" FullHD) több darab, akár 24.990Ft
- Samsung A 56 5G telefon
- LENOVO LOQ 15ARP9 - RYZEN 7 7435HS / RTX4050 / 24GB RAM / 512G NVMe / 15,6 FHD IPS 144Hz (bontatlan)
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De vegulis kivalthato sout-tal (ize, itt nem ugy hivjak). Arra akartam csak utalni, hogy ezek nem sokobjektumos, nem parhuzamos, nem felhaszn.feluletes, nem webes programok, hanem egyszeru, akarmilyen altalanos celu nyelvben megoldhato feladatok, csak a kompaktsag es az osszetett adattipusok egyszeru letrehozasa es hasznalata miatt (azok surun kellenek, pont a lista es a map) lenne python.