Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- bitpork: Ha Isten létezik...
Aktív témák
-
killerjohn
addikt
Eldobom az agyam ! Itt most komolyan arról szól a vita, hogy kinek ''lehet'' mobiltelefonja >szerintetek< ??!! Szóval korhoz kellene kötni. Értem. Ezt a b*r*m*s*g*t. Az, aki most 30-40 éves, könnyen beszél, mert neki esélye sem volt 16 éves korában mobilozni, mert még nem létezett! Én havonta kb. 600 percet beszélek mobilon (nem dumcsizni szoktam, hanem munka ügyben). Hát nem sokkal jobb valakit felhívni, hogy ''kések 10 percet'', mint hagyni szerencsétlent rám várni a fagyban? És ez csak 1 példa. Az a hozzászólás sem volt semmi, hogy ''18 éves korig csak szülői engedéllyel''. Már elnézést : 18 éves koráig gyereknek hívják az embert - na de a ''gyerek'' nem egyenlő ''a szülő tulajdona'' fogalommal. És a végén megjegyezném, hogy nekem sem volt mobilom 18 évesen, de az én gyerekemnek attól a pillanattól lesz, amikor már elmehet otthonról iskola után az osztálytársához, barátjához (sacc/kb 10 éves) - azért, hogy ha valami van, akkor fel tudjon hívni. szerintem.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay
- World of Tanks - MMO
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- 32GB DDR4 3200
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest