Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dönc
tag
Szerintem jó lesz. A Pulze-t is ezzel takarítom és sokkal jobban működik azóta. A kerámia tüskét pl. teljesen fehérré lehet varázsolni vele. Ez azért jó eddigi tapasztalataim alapján, mert ilyenkor nem tapad rá töltetből szinte semmi.
Annyit csinálok utána, hogy kb. 2 percre bekapcsolom üresjáratban. -
Dönc
tag
Akkor nem zargatom szegény dohányboltosakat
Említetté korábbank, hogy nem látták rendelhetőként.
Tök más miatt vettem, de eddig amin kipróbáltam iszonyat jól működött. Pl az IQOS pengéjét vadi újjá varázsolta. De mikroszálas törlőkendővel a monitort is tök szépen megtisztítja. És nagyon kevés kell belőle.
Szegényt kénytelen voltam elnevezni valahogy, mert németül nem igazán jó a kiejtésem
-
Kell egy kis idő mert mától érhet oda, a március 15. szállítás kimaradt így több bolt elötte lévő héten volt kénytelen rednelni, amikora készülék még nem volt fent a rendszerben. . Kb 1-2 héten belül a legtöbb boltban ot lesz ,azaz jövő hét vége azutáni hét eleje de folyamatos az érkezés. Az általam ismert területen ( Vidék) már sok boltban ott van kiárazva mától.
Arra gondoltam hogy ez micsoda: "zöld békanyál"
melyik verziót / tisztitószert használod? mert a honlapjukon sok minden tisztitó van fent:[link] -
Dönc
tag
Én már tökre várom, hogy lehessen végre kapni itthon is. Külföldről nem rendelném be, tényleg már csak pár nap és itt is lesz.
Tisztításra viszont érdemes kipróbálni a "zöld békanyálat" aka Frosch naturalt is, ha mélyebb tisztítás szükséges. Nem vagyok egy ökonáci, de ez teljesen természetes anyagokból készül. Nikotint ez is teljesen jól oldja, víz alapú, nincs vele para. -
Ezek ugye szabadárast termékek.
A Cég megszabott áron adja el a kereskedőnek és ad rá egy ajánlott árat.
Így történt a Pulze 1.0 val is, ott is működött a dolog valószínűleg itt is működni fog de persze vannak akik többet akarnak rajt fogni vagy van még nagy készletük az előzőből.Lesznek helyek, ahol az 1.0 még olcsóbb lesz mint 4990 , akár 2990 forint is hogy menjen el és a 2.0 legyen forgalomban. Aki nem tudja megvenni 4990 forintért a 2.0 -át és nagyobb város mellett vagy ott lakik nézzen másik helyen is körül, érdemes lesz.
-
Sziasztok.Mátol rendelhető az új készülék ,egyelőre Mokka sötét színben,heti érkezéssel várható még két szín.
Az ajánlott fogyasztói ára 4990 Ft,de szabadáras termék ettöl eltérés lehetséges,de sok helyen már erre árazták be.Elméletileg csütörtök fele már ott is lesz a rendelt termék a boltokban.
Hamarosan készitek összefoglalót,de rém egyszerü a használata és a tisztítása.Ennyiért jelenleg nincs versenytársa. -
toga77
tag
Hétvégén a dohányboltos eladó azt mondta hogy 20 ezerbe fog kerülni a 2.0-ás készülék. A külföldi árakhoz képest ezt kicsit sokallom.
-
deadwing
addikt
Tegnap megkérdeztem a hozzám közel lévő dohányboltot, március végét mondták a 2.0 érkezésére.
-
A szárított dohánylevél 280-320 fok közötti hőmérsékleten adja le a benne lévő nikotin teljes mennyiségét, 320-és 350 fok között van kimaximalizálva hogy ne égés hanem hevítés történjen és megfelelően gyors idő alatt jusson hozzá az ember a nikotinhoz .
Ha 280 foknál alacsonyabban hevíted valószínűleg kevesebb káros anyagot viszel be a szervezetedbe de például 200 fokon 3 mg nikotinból kb 1,55 jut a szervezetedbe esetleg max 2,2 vagy csak 0,8 mg miközben az ízélmény elmarad a a dohánykeverékben az ideális 60 % súlyvesztés helyett kb 40 % körül fog végbe menni aminek a nagy része vízpára.
Ez ízvesztést okoz, azaz a lágyabb ízélmény valójában több vízpára/ kevesebb nikotin.. A kutatások alapján 280 fokos minimum hőmérséklet adja a minimális megfelelő íz élményt és szabadul fel az a nikotin mennyiség amire a hevítő rudat tervezték. A Pulse 315 fokon és 345 fokon hevít az IQOS 350 fokon, mert úgy lerövidül az idő, de a folyamatok teljesen lejátszódnak és az ízélmény megfelelő.
tehát 280 fok minimum kell. A 315 már biztonsági faktor, hogy az erősebb töltetek is, mint a bronze kimaxolódjanak.
Természetesen mindenki eldöntheti neki mi a jó, majd egyszer én is kipróbálom -
igen az egyhez nézve elhiszem/ tapasztaltam amit írsz.
A Pulze kettő biztos nem tudja überelni, csak az árához nézve. tippre 3-4 darab 2.0 át veszel egy olyan árából.
6 percig nem tudnék szívni én egy töltetet mert nincs benne egyszerűen annyi. nekem már az 5 is sok már érzem az 5. perc végére a füstszürő ízét, de mondjuk ki hogy szívja .
A Lambda CC 106.5x29.5x21.5 mm
Pulze 2.0: 115x17x9mm -
zelos
aktív tag
Nekem van pulze 1.0, iqos és lambda is. Lambda sokkal jobb ízre is, titán penge fűtőfelülete nagyobb területen érintkezik a dohánnyal mint a pulze tüskéje. Veszek egy pulze 2őt is kíváncsi leszek tudja e überelni a lambdát.
Az hogy a heets hibás nem is mondtam hogy a gépen múlik.
Az 5 perc szívási idő nekem még mindig kevés 6 perc pont elég.
3 centivel hosszabb a pulze.
Takarítás, lamdba auto üzemmódban kiégeti a koszt csak felfordítod és kijön, ellenben a pulzéval szed szét, külön takarító, kaparó vackokal kell szórakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Politika
- Fűnyíró topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest