Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
james001
üzenetére
1000% h mas autost nem akarsz majd ps3on jatszani azzal a kormannyal ?
Altalanossagban ps3-on a logitech kormanyok a legtamogatottabbak, ha egy jatek tamogat egy sor kormanyt, a logitech biztos a listan van.
Driving Force, Driving Force GT, G25, G27 - utobbiaknal a H valto is tamogatott.
Szerintem a megregebbi Formula Force, Formula Force EX is menne, utobbit 1-2 jatekban hasznaltam is, de ez mar inkabb a ps2 era termekvonala.
Tamogatott meg a G29 is, de a H valto nem mukodik, mert csak DFGT-kent ismeri fel a ps3.
Itt forumon arulnak loadcell modot a G szeria fek-pedaljaihoz, ezzel lehet uj eletet lehelni a pedalokba, nekem van is, szeretem is. De magadnak kell beszerelni, lehet vele szivni
Ha erdekel valakit, irhatok reszleteket.Thrustmaster.... vegyesebb a kep, a GT6 mar sokkal inkabb kezeli oket, de van par modell ami talan a GT5el is megy, nem akarok hulyeseget irni. A TH szijas (!!!) kormanyai SOKKAL jobbak, mint a logitech barmelyike a fentiekbol, de lasd meg a gtvel sem megy minden, hat meg a tobbi jatekkal...... ha megis ezekbol valogatnal, TH TGT, T300. T500. T150 stb ertelmetlenek ps3on szvsz, akkor is ha van ami menne par jatekban.
Noname kormanyok, Fanatec kormanyok, teljesen vagymegy vagynem, abszolut per jatek a tamogatas. Ha van ilyened, erdemes probalkozni vele, ha nincs akkor.....
... nos akkor is elgondolkodtato

Nekem egy ps4-5 kompatibilis (bizonyos perecekkel xboxon is megy!) Fanatec DD PRO direct drive kormanyom van. Ez alapbol nem megy ps3on, de en egy Brook Ras1ution 2 adapterrel sikerrel hasznaltam GT es NFS Shift alatt is, ill a Test Drive Ferrari jatekban is, ill SegaRally Revoban, igy ugyanis a fanatec g25 kormanykent prezentalodik a ps3/jatek fele, valszeg menne mindennel.
Igy nem kell a "retrozashoz" feltetlenul kulon kormany, bar azert ez macera es nem is szazas. De egy modern kormany persze amikor megy, akkor jobb minoseg, mint egy regi logitech. Annak ellenere h a G25 megy ps2n, ez az adapteres megoldas NEM MEGY, lekapcsol a ps2, felek tul sok aramot ker usbn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 512GB Teljeskörű garancia
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha erdekel valakit, irhatok reszleteket.