- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Az igaz, de te sem emlékszel pontosan, ugyan is nem volt hardveres PS2 támogatás a 80 gigás PS3-ak esetében, csak szoftveres.
Sajna csak a legelső drága és elég buta 20 gigás, no meg az NTSC rendszerű 60 gigás változat tartalmazta a teljes PS2 hardvert (is).
Nem tudom: miből gondoljátok, hogy a Sony megváltoztatta az üzletpolitikáját, és hogy hw-es PS2 támogatású lesz az új 80 gigás PS3?Az elv amiért kivette - ha jól tudom - az volt, hogy csökkentse a buktát amit bekönyvelt a PS3 eladásokból, és hogy az olcsóbb ár miatt növekedjenek az eladási mutatók. Én
olvastam róla, hogy azt megváltoztatták, és olyan lesz a PS3 mint kellene, ahogy többen is említitek.
Te hol láttál v. olvastál ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Eladó Spiderman Limitált PS5(Garanciás)
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest