Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkbla
senior tag
nos, következő a szitu:
van egy hp ep7122-es projektorom ami nem igazán akar megfeleően működni. a hiba az h elég homályos a kép, így szinte alig tudok vmit elolvasni 26-os betűméret alatt mint pl az asztal jobb klikk menü szövegét, az ikonok szövegét, a mappák neveit stb.... nézegettem a leírást de nem jutottam előre, falra van kivetítve a kép, a projektor a faltól kb 2,5-3 m-re van ( a manualban az van h 1,5-5m távolság legyen) hiába probálok zoomolni/focusálni rajta semmi nem segít. a vindóz sima tv-nek ismeri fel. nem is tudom módosítani. a cd-n sincs hozzá driver csak manual. s-video kábellel kötöttem össze, mivel csak ezt találtam a dobozban.
szóval, ha lenne vkinek vmi épkézláb 5lete vagy tanácsa, akkor írjatok! előre is kösz a segítségeteket!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Linux kezdőknek
- Revolut
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest