- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
válasz
csaba0223 #18364 üzenetére
én meg addig gyilkoltam a beállításokat, hogy az első körben nem volt egyáltalán gázom, aztán amikor tankolni mentem, akkor meg fékem nem volt.
más:
ez a rohadt PT saját kénye kedve szerint felülbírál mindenféle külső program által végzett beállítást. tehát hiába van vkinek fasza segédprogramja a controllerjéhez, nagy valószínűséggel a PT le sem fogja szarni. hiába kapcsolom ki a kormány saját segédszoftveréből az FF-et, a PT alatt mégis ráz, mint az állat. sőt hiába frissítettem új driverrel a gamepadot, hiába lett meg a hiányzó negyedik axis a PT-ben, a harmadik eltűnt. külső programot (3rd party) nem találtam még deadzonera, de nem is kár, mert a PT azt is felülbírálná. az Invictussal kell beszélni srácok, mert a controllerek nagyon pocsék módon vannak támogatva.ítt van egy kép controller driver frissítés előtt és után. az alsó vieóból lett kiszedve azért olyan ronda. mindkét megoldás ugyanazt az irányítást takarja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Forrmell.enn
- Futás, futópályák
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- Creality Ender 3 V3 SE + Nebula Smart Kit (kamera, G szenzor, érintőképernyő, Klipper)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest