Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- VHS digitalizálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
csny75
csendes tag
válasz
csny75
üzenetére
Nem tudtam használni a beállításokat most sem! Ellenben mégis meoldódott a probléma! Spectator módban vártam egy thunder futamra, amikoris jóbarátom, a játékban csak r1kk , tanácsára játék közben léptem be az opciókba, és ott azt tapasztaltam, amíg a controls beállításokat variáltam, működtek az új billentyűk, joypad, stb. A lényeg, hogy ha beállítom az irányítást, apply után ne itt nyomjak back-et, mert elvesznek. Hanem átlépek mondjuk a sound, vagy graphics opcióba, és onnan lépek vissza a játékba back-kel. Ekkor működik a dolog csak! Lehet kicsit furcsán hangzik az egész, de ennyi bug között fel sem tűnik!

Remélem tudtam másnak is segíteni: cs. -
csny75
csendes tag
válasz
csny75
üzenetére
#19793Erre vki pls!!!
Annyi a változás, hogy újra téve a játékot működnek az irányítási beállítások, amint kilépek, majd vissza odavan az összes, és már hiába állítom be újra, nem jegyzi meg!!! Ezekkel az Invictus-os emberekkel nem lehet felvenni a kapcsolatot ezügyben? Lehetőleg magyarul?
Köszi: cs.Na most raktam újra, úgyhogy megyek is, így tudok játszani joypaddal!!!

-
válasz
csny75
üzenetére
A .../Project Torque/save/controls mappában meg kell nézni a három fájlt, hogy nem lettek-e véletlenül írásvédetté téve. Ha írásvédettek, akkor meg kell szüntetni a védettséget.
Ha így sem működne, akkor kitörölni mindegyik fájlt ebben a mappában (controls), elindítani a játékot és beállítani újra az irányítást.
fekeandras: Én egy Dual Action gamepad-et nyúzok már fél éve (használtan vettem egy 500-asért). Sokat kibír, ezt garantálom. Repült már, csavarodott, asztal szélének ütközött rosszabb napokon.
-
fekeandras
őstag
válasz
csny75
üzenetére
Nem a reklém helye, de vegyél egy ilyen Logitech Rumblepad II-t.
Unokaöcséim 3éve nyúzzák felvátva (néha repül is ha valami nem úgy sikerül
) de szó nélkül túri a szerencsétlen.Az ára is baráti. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Proxmox VE
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Iphone 11 64gb, Foxpost az árban, gyönyörű,felújított, emelt kapacitású, új akku
- iPhone 16 Pro Max 256 Gb
- Iphone 12 64Gb , Foxpost az árban, független, felújított
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 októberig Alza garis számlás kézi konzol handheld PC gaming gamer
- Lenovo Y520 I5 7300HQ GTX 1050 TI 16gb ram 256/1Tb
- MCDODO T03 fejhallgató
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) de szó nélkül túri a szerencsétlen.Az ára is baráti.