Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PaJa1

őstag

válasz SylarHUN #9754 üzenetére

Most kb úgy lehet keresni mint régen. Emlékszem mindig route2n mentem mert ott adott 2ezret 7 körét. Most máshol is kapsz 2ezer felett, csak most kell hozzá a 3Xes verseny bonus. Ami bőven megéri az árát. 10 verseny alatt visszahozza, a maradék 20 meg tiszta haszon.
    Valószínű ezért tért el a 2 játékos pont jutalma verseny után.

Mostanság szerintem nem nagyon hoz a PT aeria konyhájára. RPs autoval lehetett kenni a száját...Ezért tenni kell valamit, ösztönözni AP vásárlásra (ezt új cuccok, magas árak, lassu feljődés segíti)

Az aktív játékosok számának növelése érdekében vannak egyre több eventek, csak úgy mint régen. Akkor is midnen héten volt legalább egy auto nyerési lehetőség. Rendesen kvalifikácioval, elődöntővel stb...

Eljutni 2x szintre nem nagy dolgog, csak játszani kell, mindig is kellett. Csak voltak néha olyan könnyítések mint pl a hatalmas 300%os bonusz, ami hülyeség volt hogy akkora és olyan sokáig tartott. mert van,volt aki azt szokta meg és most "jajjj versenyezni kell" SOKAT.
    Így páran abba a hibába is estek, főleg amikor még a szintkorlát se volt belőve, hogy volt 1 kezdő autójuk meg egy fullos panamájuk, és ENNYI, vezetni nem tud és más auto nem is érdekli mert neki megvan a leggyorsabb.

Az autokrol amik a képen vannak, nekem nem hiányzik a veyron meg a pagani semi, a többi az nekem is kellene :) de ha csak a játékban lenne benn már az is öröm :)

Macig, olyan 4k AP a class6 tuning. Szerintem is az aeria fogja vissza a játékot, nyilván okkal dönt úgy ahogy. Én lehet másként csinálnám.

• MaciG

addikt

válasz SylarHUN #9754 üzenetére

Ez eddig oké is, DE tegyük fel ,hogy én 50 dolcsiért (~7500 huf) veszek 6500 AP-t. Ebből én veszek egy vetét és fel is tuningolom (nem tudom elég-e a full tuningra), mert ugye kevés az RP és ennélkül soha nem lesz kész. Most van egy vettém amivel ha jó vagyok akkor nyerni is tudok, de ezen kívűl még sok kocsi van amiket fel kell tuningolni, meg sok cucc amit csak AP-ért adnak, meg jön majd új autó ami jobb és azt is meg szeretném venni. Ergo ha én azt akarom, hogy teljes egészében tudjak játszani vele akkor baromi sokat kell fizetnem, ahhoz képest, hogy egy ingyenes játék. Már az alap 50 dolcsiért (amiből megveszem a vettét), veszek egy komplett eredeti játékot amivel annyit játszok online amennyit csak akarok és nincsenek benne korlátozások, hogy most ezzel nem lehetek ,mert nincs meg,stb. És itt jön az hogy a xerókat is fent kell tartani valamiből ami igaz is, de én pl. még 3 éve ,megvettem eredetibe 4K-ért a Command & Conquer Generals Zero Hour-t meg az alap játékot és azóta is vígan játszok vele online és nem hinném, hogy az EA-nek veszteséges volt, de ez csak egy példa a sok közül.

Szerintem aki a játékkal játszik az azért teszi, mert eddig megszerette és most már nem akarja abbahagyni, meg azért ,mert nagyon nincs is konkurencia ebben a műfajban (talán az LFS, de az nekem pl. nem jött be), de ha egyszer kijön egy hasonló játék akkor nagy kakiban lesz az Invcitus és az Areia is ha nem csinálnak valamit...

u.i.:Én úgy gondolom, hogy főleg a Areia hibája az, hogy itt tart a játék. Ezt a GS videókból szűrtem le, ahol már jóval előrébb tartottak az Invictusnál a fejlesztésben ,mint ami az épp publikus változat volt, jah és az árakat se az Invictus szabja. :)

Új hozzászólás Aktív témák