Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazda626
addikt
Huh, nagyon nagy élmény vezetni. Teljesen alap, de a szénnétuningolt Harpikat is lealázza. Előbb játszottam két sráccal, Harpi + Stallion. Ja és volt Harpi bug, sztem sokkal jobban lehet úgy írányítani.
Nagyon jó érzés volt, mikor írták, hogy IT WAS AWESOME. 155MPH-nél.
Az egyik nekiment az oszlopnak én meg elsuhantam mellette. City Tour 2 gyors szakasz. 
Tök szépen tapad a kanyarba, a seggét kordában kell tartani, különben véged, de határozottan jó autó. Főként Quadro után, ami nem is annyira gyors, de megy mindenfele.
6k és Phoenix.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nagyon jó érzés volt, mikor írták, hogy IT WAS AWESOME. 155MPH-nél.
Az egyik nekiment az oszlopnak én meg elsuhantam mellette. City Tour 2 gyors szakasz.