Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- koxx: SCYROX V6 gamer egér
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
csige791
üzenetére
Nekem 16ról 64re emelés sem nem segített, azelőtt 32n volt
For what to select this Watkins Glen ??? Since many people cannot be going on the flat Oval Track normally throughout yet.
in this manner constant the collisions, what will be if to brake, it is necessary to bend ???
It would be necessary to think through this better before vote according to me
Ahogy értelmeztem és szerintem helyesebb angol fordításban így hangozna:
Why vote for Watkins Glen? Many people cant go straight on the current oval track, they collide a lot with others and with wall. What would happen if they need to break?
Think before you vote! Are you skilled enough for a really hard track, even harder with TA like car?
I think the rectangle track would give more points, you get more average speed on that. Shows much similar to NASCAR tracks.ennyivel egészíteném ki.
Amiket beküldözgettetek, feltölöttetek videjót azért mindenki kap pontot ha megcsinálta a nehézségi szintet, nincs verseny. Amúgy már ki van írva az eheti, neki is látok
-
BaliJack
aktív tag
válasz
csige791
üzenetére
Érthető, de azért írd le magyarul is, hogy mit akartál mondani
.Én az Ovalra szavaztam, mert Bristol túl rövid ahhoz, hogy értelmesen lehessen előzni. Régebben, mikor NASCAR-oztunk öcsémmel, ott mondig bazinagy zúzások voltak, mert nem lehetett beférni a kanyarba.
Persze, az is lehet, hogy mi voltunk bénák...
Új hozzászólás Aktív témák

- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Stellar Blade
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Google Pixel 9XL 256GB gyári független 2027.08.22. Alza jótállás
- Honor 200 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256G, Megkímélt, Kártyáfüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
.
(De tényleg.
) Mi lenne, ha magyarul írnád le?