Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
SylarHUN
üzenetére
Köszönöm ez megnyugtatott hogy ezzel nem vagyok egyedül.
U.I:mint minden nap ma is fél 6-kor kelttem de mint hétvége felugrottam LevelR-ezni hisz miért is ne.Első pálya ha jól emlékszem a nevére a Kanagwa japán 3 körös pálya.Tegnap már csiszolgattam az autott igy nekivágttam és két három kanyar után élretörttem majd a távolság nöttön növe stabilan első voltam,a lényeg a pályán a rajt után közvetlen egy jobbos hajtű van amit full fékkel kell bevenni...és lám csodát a hajtű kijárati ivén mi áll???Kereszteben egy boldogtalan kezdő HAHAHA gombot nyomogatva azt hitte belerohanok és karamba...de nem mivel ghostom van igy megszivta elentétben a mögöttem jövö vérprofi ghostnélküli ugy pörgöt mint a ringlispill...röviden enyit arrol miért jó a ghost....és persze arrol nem beszélve nem kényszerithetnek olyan ivre ahonnan kelemetlenűl jönnék ki azaz elözésre képtelen helyzetbe hozna.
Új hozzászólás Aktív témák

- World of Warships
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hálózati / IP kamera
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- DJI Osmo Pocket 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő