Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
igazad van ismét! Én is ghost-tal szoktam vezetni, mert ha laggol valaki, netán én, nem hozok kellemetlen helyzetbe senkit, egyébként szeretek test-test ellen csatázni, az a sava-borsa a játéknak, de nem mindenkivel lehet fair-menetet nyomni... Ahogy látom a hsz-aidból, te egy jó kis versenyző leszel, szóval ha csapatot keresnél náunk nyitva áll az ajtó! Teljesen magyar csapat vagyunk, nálunk az első a fair küzdelem, nincsen adó sem, semmi kötelezettség, csak annyi, hogy legyél hetente pár órát játékban, hogy aktív legyél! Csapatunk a [!HOT!] - Hungarian Online Team Gyere írj rám nyugodtan, megyünk pár kanyart, az autót, pályát te választhatod, akár zárt szobában is...

Más: RSX-el nem tudja valaki mi lehet? Már egy hónapja nincs róla hír... Belépett a csapatba, én nagyon örültem neki, viszont azóta semmi ... Nagyon jó lenne, ha aktív lenne, mert Ő volt az egyik legjobb magyar játékos még a PT-ben és a levelben is jól áll, 2400-as a ratingja... nem szeretném kirúgni, de nálunk a szabály, hogy 1 hónap után, ha nem lépett be, akkor megválunk egymástól, ez mindenkire, még rám is igaz(kivéve, ha külföldi út, stb jött közbe)
Üdv! attka - :::El_N1No:::
!HOT! - Hungarian Online Team
Új hozzászólás Aktív témák

- P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv
- Asus Vivobook X412U (i3 7th, 4 GB 120 GB SSD) laptop leárazás!!!
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ROG Flow X13 GV301QE 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 5900HS 3050Ti 16 512 hun vbill toll ujjlolv gar
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest