Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
Na valaki besértődött. A smiley ne zavarjon a mondat végén. De ha még nem lenne ott a smiley, akkor is lehetne egy kis humorérzéked.
Nem kavartam én fel semmit. Ez az egész úgy szar ahogy van a kezdetektől (amíg ilyen kiadókhoz kerül az invictus terméke, mint a gamigo meg az aeria..pfff szánalom). Csak gondoltam tisztába rakom a dolgokat. Olvastam a topikot azóta is. Akik az ip ban után jelentek meg itt pt fórumon azt kérdezgetik, hogy mégis miért nem játszhatnak a lvlr-rel. Hát mert a fejük fölött, mi pt-sek akkor eldöntöttük, hogy a Magyaroszág kivételt képezzen és ne európához tartozzunk.De ez most már mind felesleges szócséplés, úgy néz ki, hogy végleg kezd összeomlani a kártyavár. Én csak örülök, hogy idejében kivontam magam a dolgok alól. Ez a klánosdi meg még mindig k@rva ciki.....szerintem (főleg egy olyan játékra alapozva ami a kezdetektől halálra van ítélve).
Új hozzászólás Aktív témák

- Playstation 4 GoldHEN 12.02 FW - BD-JB Lapse lemezzel és sok játékkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő