Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hugoagagyilo

tag

válasz Ricco_hun #25745 üzenetére

Kedves Ricco alias emberi faj egy képviselője./ha már mi vagyunk az állati faj aki fel merjük emliteni szentségtörésként a LevelR-t mint játékot./

Eggyetlen egy tagunk van aki csak a Level R-ben kezdte.Ha folyamatosan olvasod a hsz-eket tudhatod hogy ki az.De segitek MaxFecky.Mint OBHUN csapatfőnöke én itt kezdtem Pt-ben.Anno még Ofi1978 és Csaba0228 egyengette utamat és mondta mit hogyan kell csinálni itt.Sokat játszottam az akkori még nem VAS-tagokkal és cicissel./boobshunter/Ha vissza emlékszel valami kokány szerver megtürt szektorain futhatott a PT az amcsiknál mert folyamatosan nem lehetett belépni,ledobott stb.Most had ne keressem vissza az akkori hsz-eket de oldalak szoltak erről.Valaki ekkor bedobta ide milyen jo a LevelR teljesen ugyanaz mint ez a játék és mindig be lehet lépni és nem dob ki játék közben.Gondoltam én is kiprobálom és nem csalodtam tényleg minden ugyanaz volt kivéve szerver problémák,ott semmi!!!!Volt ott is magyar bőven hamar egymásra találtunk de kiderült mindenkiről hogy a PT-t is tolja./kivéve Max :D Aztán a németek beruháztak egy csajba már nem tudom a nevét de nem jó vásár volt és ujra itt találtam magam./jött Max isA csapat már ekkor megvolt igaz tagok nélkül de belelendültünk és csak jöttek a jobbnál jobb tagok DarkDevil,Max,Bix,Apa55,Vakondka,Nkarcsik,Freki01,Atesz1988,IvanGorcsev,
    Bakosgabor57,M3tr0,Purshill,Vilike89,Rol@ndi,Mr Gabriel,./igaz volt egy "kis a" bottlás :D de az már a multé Tuti nem mi vagyunk a legjobbak a játékban de csapatszellemben annál inkább.Egyszerűen szeretünk egy jót jól játszani.Nem véletlenül szoktak hozzánk betérni visszatérően játszani más csapatbol tagok,még a password-os szobáink is nyitottak mindenkinek csapaton kivül is sokan tudják a jelszót.Visszatérve mi az IP ban ellen szoltunk szoltam.Mindenkinek szive joga ott játszani ahol akar.Ha uj pályákra vágyunk azt a játékot inditjuk el amelyik ezt nyujtja.Nem szoltuk le azokat akik sokat beleőltek időt pénzt ebbe a játékba.Mindenki saját maga tudja mit akar.

Üdv:Hugó
    ja és nem hagytad abba a keverést épp forgattál rajta egy lapáttal :)

• MaxFecky

csendes tag

válasz Ricco_hun #25745 üzenetére

Szia!

Nem jól látod, csak én és Hugo voltunk LvlR-es. Hugo csak azért, mert anno voltak problémák a pt-vel, én ott kezdtem 2008-ban. IP-ban-nál jöttem át és találkoztam Hugoval újra tavaly októberben és hoztuk létre a mai nap is látható OBHUN-t. És igen, nagyon szíven ütött, hogy mindent elveszítettem és elölről kellett kezdenem. De vagyok és van az egész OBHUN. Mind1 most már hol játszunk, hiszen a csapaton van a hangsúly nem a szerveren. Tervünk, hogy az összes ingyenes online autóverenyt kipróbáljuk és részt vegyünk benne, csapatként! Tán egyszer a Forma 1-ben is ott leszünk! :C :W :Y

Üdv. Max!

Új hozzászólás Aktív témák