Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoagagyilo
tag
válasz
bgabor6 #25538 üzenetére
Nem értem mire jó ez az IP ban.Ne az Aeria vagy Gamigo döntse már el esetlegesen az én pénzemért hogy mit használhatok.Ha a két játék 100%-ig megegyezne megérteném hogy a lag elkerülése miatt mindenki csak az adott regiojanak megfelelő játékkal játszon.Jelen pillanatban szolgáltatásokban játék élményben kövezzetek meg de a Level R vezet.Szerintem mindenki ugy van avval ahol a legtöbbet kapja azt preferálja.Sajna valami oknál fogva Aeria nem nagyon kényeztet minket.Gamigonak volt egy rossz huzása de már orvosolta,mindezalatt Pt-én semmi.Csak pálya fogyott
Ohhh Marina.
Jelen pillanatban Pt:90 LevelR:185 pálya!! és ez csak egy külömbség.
Szóval ahol többet kapok a pénzemért ott játszanék szivesebben de evvel szerintem mindenki igy van.Tomkatominak:LevelR fizikája ütközéskor ugy vettem észre nem annyira durva mint a bétá-é volt.
-
tomkatomi
tag
válasz
bgabor6 #25538 üzenetére
Ha eddig nem kért a Gamigo ghost módot a játékba, nem miattunk fog kérni, valószínű...
A nick átvitele, ha jól emlékszem, korábban lehetséges lett volna, csak a lvl szintekkel variáltak illetve, hogy mindenki csak egy AP-s autót vihet át. Sokan vannak, akiknek ennél több (vagy az összes) AP-s autó megvan, ráadásul sokan fizettek, nem pedig "free" eventeken szerezték az AP-jaikat, amikért megvették az autókat.
Az "emberi" dolgokról már nem is beszélve (ismerősök, stb....)
Egységes, mindenkinek megfelelő döntés nem hiszem, hogy fog születni. (Illetve az lehetne, hogy mindkét verziót használhassa, aki akarja, de mint fentebb Laca említette, ez nem megoldható).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest