Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
quadroracer
üzenetére
Vagy legalább beépített acélhorgonyt a titánköteleknek
Mert másképp ezt tényleg nem lehet.Biztos vagyok benne hogy lesz valamikor ghost on. Nem csak mi panaszkodunk hanem mindenki! Azt hiszem a bétával kapcsolatban én voltam az egyik első aki ki volt akadva ettől itt, nem is voltam bennt legalább másfél hete habár nem e miatt, de gondolkoztam kicsit és végülis ez csak egy béta. Tudom és teljesen igaz hogy akkor se lehet normális versenyeket menni (pláne eventeket!!!) így és jó hogy minél többen tesztelik és hogy egy igazi autóversenyzés ghost off-ban zajlik, de itt nem csak vérprofik hanem vérpistikék is vannak! Ahogy nepster mondja, az ismerősök között a hiba elmegy mert meg lehet dumálni később és nem húzza fel magát az ember mert ismeri a másikat, de a noob rammer, lagger kiscsírák ellen nem tudsz mit csinálni - már bocs -. Az egyik első bétás eventemen Serpentinen mentünk ami a kedvenc mapom és elég gyorsnak érzem magam ott, de cseszhetem ha az első kanyarba roncsderbiként beesik mindenki és a szerencsén múlik hogy ki hogyan megy tovább (állj vissza irányba, javíts mert rommá törtek, már buktál rengeteget) és hiába vagy piszok gyors ott, te mégis egy normális versenyző vagy és nem mész neki a másiknak mint a birka hanem vársz 2-3 kanyart amíg a másik ront vagy egyszerűen csak rossz íven ment, de ahhoz hogy az elejét befogd kevés az idő és lehetetlen a küldetés. Na mindegy, ezekkel mindenki tisztában van szerintem, nem is tudom miért írtam le

Szóval 99,9*% hogy AGE kérni fog on-t, ha nem tenné, akkor elbúcsúzhatna a játéktól szinte végleg!
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Synology NAS
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Hobby elektronika
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Eladó gamer pc, ryzen 7, RTX 2070 super
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB 6000MHz / X670 / 1TB Gen4 / 850w Gold! BeszámítOK
- Gamer PC RX 6700 XT 32GB RAM Vízhűtés Win11 Pro Ajándék RGB tartó
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI MAG 271QPX QD-OLED Gamer Monitor!27"/2k/360hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0275AB-3972)
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mert másképp ezt tényleg nem lehet.