Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Máté tíz pró
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
bartis #23561 üzenetére
A gyakorlás és a tudás sokat számít.
Lehet, hogy nem rég kezdte, de begyakorolt pár pályát a kis kocsijával és ott jól megy. Te meg mint zöldfülű megkell tanulénod az autóddal azon a pályán a féltávokat, íveket. Ha ez megvan akkor meg be kell hozni az eddig összeszedett hátrányt. Ha ez megvan az utolsó kör vége előtt akkor nyertél. Ezt pár napja már nem tudom ki ellen CL2es uzsidobozzal játszottam el.Nekem az otthoni gépemen is játszható volt a játék, de nem ment döccenés mentesen. Explorerezni elég volt, de komoly versenyt nem bíztam volna arra a gépre.
-
hugoagagyilo
tag
válasz
bartis #23561 üzenetére
Szia.Hát nem mindegy milyen autóval mész,illetve lehet a többiek trunk -ol nak +beleszámit a gép sebessége is szerintem illetve a net kapcsolaté valamint azt vettem észre ha elöttem laggolnak akkor már nem olyan pontosan irányitható az autó legalábbis nálam, és ez másodpercekbe kerül.
Tényleg mi a pontos gépigény már annyian kérdezték tőlem,nem igazán találom se az Aeria-nal sem az Invictus-nál de lehet csak én vok bal....
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 17 - alap
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Ipollo v1 mini 300 Mhs olcsón
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest