Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomkatomi

tag

válasz fair play #21148 üzenetére

Ezt a LevelR témát már egy pár hsz-ban és oldalon kitárgyaltuk/ták...Van ami ott jó, van ami itt(az elején itt is csak 250.000RP volt a more-ló)..kinek-kinek szíve joga melyiket tolja(ráadásul, ha jól emlékszem ott euró az árfolyam, ami valamivel drágább, mint a dolcsi-de lehet tévedek-)...összehasonlítani sem nagyon érdemes, mert ott megvettek jogokat, amiket itt nem, ergo nem ugyanaz valamilyen szinten a kettő, és jééé mégis.
    Majdcsak eljut A PT is azokba a magasságokba, mint az általad említett játék, vagy megy a süllyesztőbe. Vannak szép számmal olyan játékosok, akik nem a best lapokat, a legjobb autókat, a legmagasabb szinteket ostromolják, hanem egyszerűen játszanak vele. Le@arják a ratingot, a mysteri boxos Morellot és egyebeket. Nem érdekli őket, hogy a 41. szint fölött már nincs semmi új, mert játszani akkor is lehet majd vele.
    Nem azt mondom, hogy ez így jó, hiszen egy MMORPG játék lényege éppen a karakterfejlődés, újdonságok, stb, ami leköti a jónépet, arra készteti őket, hogy újra és újra elindítsa a játékot. De pl én nem hajtok azért, hogy meglegyen a 48-as szintem (vagy 41 a PT-ben), amivel feltehetem az utolsó tuningolt felnicsavart a morellora, hogy aztán telepakolt puttonnyal és csajokkal a hátsóűlésen ne tudjak egy métert sem egyenesen menni :D
    Rövidebben: vagy fejlődik (és jó irányba) a PT, vagy jönnek más versenytársak és le a rolóval.

Új hozzászólás Aktív témák