Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Nem történt semmi változás. A játék hangulatát megölte az aeria. Simvs-ben néha elkóricálunk oszt annyi. Egyesek már letörölték a játékot, míg mások árulják/elcserélnék az account-ukat. Az meg, hogy töltés közben is lehet bp-et pakolni csak újabb indulatokat szül az amúgy is kevés játékos között. Jah és arcade-ban valamiért 4-szer annyian vannak.
Talán a sok,reklám által bepalizott újonc, akik még nem jöttek rá, hogy mi is a szomorú helyzet a gammával. Vagy csak így jó nekik, mert nem tudják, hogy előtte milyen volt. Nekem személy szerint a kombózás hiányzik...de nagyon. Nem csak az rp szerzés miatt. A kombózásnak volt egy fílingje, ott lehetett a legtöbbet ismerkedni, dumálni, hülyülni az emberekkel. Most csak belépsz simvs-be, se köszönés, se semmi, egyből rányom a startra, majd a végén mehetnek a bp noob-ozások meg a hasonlók, mert nem lehet szabályozni a bp használatot. A TA-ról nem tudok nyilatkozni. Ott is sok lehet a gyökér, de szerintem a Te privát, pro társaságod még megvan, szóval számodra nem sokat változott a gém.
Új hozzászólás Aktív témák

- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Talán a sok,reklám által bepalizott újonc, akik még nem jöttek rá, hogy mi is a szomorú helyzet a gammával. Vagy csak így jó nekik, mert nem tudják, hogy előtte milyen volt. Nekem személy szerint a kombózás hiányzik...de nagyon. Nem csak az rp szerzés miatt. A kombózásnak volt egy fílingje, ott lehetett a legtöbbet ismerkedni, dumálni, hülyülni az emberekkel. Most csak belépsz simvs-be, se köszönés, se semmi, egyből rányom a startra, majd a végén mehetnek a bp noob-ozások meg a hasonlók, mert nem lehet szabályozni a bp használatot. A TA-ról nem tudok nyilatkozni. Ott is sok lehet a gyökér, de szerintem a Te privát, pro társaságod még megvan, szóval számodra nem sokat változott a gém.